Skriv et svar: Firefox » Installation

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Installation

Re: Installation

Indlæg af Caso » lør 19. nov 2016 21:24

Hej Jørgen !

Det er godt nok længe siden- meget længe ! Det er der forskellige forklaringer på som jeg ikke vil komme ind på her. Du skal ha' mange tak for tippet, og det gjorde at jeg kom videre. Nu har jeg så lært det også.

Re: Installation

Indlæg af Jørgen Rasmussen » ons 21. okt 2015 17:56


Installation

Indlæg af Caso » ons 21. okt 2015 17:16

Hej Forum ! Jeg har en bærbar MEDION PC, og på denne har jeg gentagende gange forsøgt at installere FIREFOX. Det ender altid med at der kommer en besked som er: Din profil er ikke tilgængelig eller findes ikke. Det er meget trist da jeg har installeret FIREFOX på min stationære og det er jeg utroligt glad for. Jeg har forsøgt at bruge min profil fra denne, men desværre også uden held ! Håber meget at nogen kan/vil hjælpe så jeg også kan få denne fantastiske browser på den bærbare også. Se vedhæftede skærmdump. På forhånd tak !

Jeg kan kontaktes på denne mail: cs@jbr.dk

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
Vedhæftede filer
Firefox fejl.jpg