Skriv et svar: Firefox » Billedvisning

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Billedvisning

Re: Billedvisning

Indlæg af Kim Ludvigsen » man 22. maj 2017 07:34

Hej Svend

Prøv at starte Firefox i fejlsikret tilstand. Hvis det virker i fejlsikret tilstand, er det sandsynligvis en udvidelse, der driller, og i så fald skal du blot finde den skyldige udvidelse og deaktivere den, hvis der ikke findes en opdatering til den.

Du kan starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at lukke Firefox. Hold så tasten Skift nede, mens du starter Firefox, og vælg så at starte i fejlsikret tilstand i den viste dialogboks.

Du kan læse mere om fejlsikret tilstand her:
https://support.mozilla.org/da/kb/loes- ... t-tilstand

Re: Billedvisning

Indlæg af Svend51 » man 22. maj 2017 04:45

Ak ak - nu er problemet der igen (og ikke i IE) Hvis jeg vil opdaterer, stopper den bare helt - genstarter ikke. Jeg kan se i joblisten, at den kører, men intet sker? Jeg fjerner den så fra joblisten, men så starter den UDEN opdateringerne?

Re: Billedvisning

Indlæg af Kim Ludvigsen » man 15. maj 2017 06:18

Hej Svend

Dejligt, at du fik løst problemet, og tak for at du fortæller om det, så andre også kender løsningen.

Billedvisning

Indlæg af Svend51 » man 15. maj 2017 05:20

Firefox havde, et stykke tid, problemer med billedvisning i Google. Det var som om den "kløjs" i billeder, hvis jeg f.eks. søgte ved hjælp af et billede. Problemet var, tilsyneladende, Lightbeam og Adblock+ - et par tilføjelser, som jeg havde haft nogen tid. De er begge fjernet og Adblock+ er erstattet med Ublock Origin (som er lige så effektiv, men bruger færre kræfter) og Firefox kører nu perfekt.

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:53.0) Gecko/20100101 Firefox/53.0