Skriv et svar: Firefox » Indhold af (vandret) bogmærkelinje vises ikke længere (i Fir

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Indhold af (vandret) bogmærkelinje vises ikke længere (i Fir

Re: Indhold af (vandret) bogmærkelinje vises ikke længere (i

Indlæg af Nikolaj Lunøe » fre 11. aug 2017 16:48

Jeg bli'r helt flov -- for I har vist måttet forklare mig der med den lille "Vis bogmærke-elementet" knap før. 1.000 tak igen! :-)

Re: Indhold af (vandret) bogmærkelinje vises ikke længere (i

Indlæg af Jørgen Rasmussen » fre 11. aug 2017 16:44

Hej Nikolaj

Højreklik på menulinjen og vælg Tilpas. Hvis du ikke kan se elementet 'Bogmærkelinje-elementer', så se efter, om det skulle befinde sig under 'Flere værktøjer og funktioner' eller i Firefox-menuen. Træk elementet op på bogmærkelinjen og klik på 'Afslut tilpasning'.

Indhold af (vandret) bogmærkelinje vises ikke længere (i Fir

Indlæg af Nikolaj Lunøe » fre 11. aug 2017 16:25

Den vandrette “Bogmærkelinje” (neden under “Menulinjen”) i min Firefox v. 55.0.1 (64-bit) er holdt op med et vise de bogmærker, den indeholder. Programmet viser kun et tomt felt. Jeg kan tilsyneladende stadig godt slå selve linjen til og fra (ved hjælp af punktet Værktøjslinjer i rukkemenuen “Vis”) ― indholdet (i form af bogmærker til de websites, jeg benytter hyppigst), vises bare ikke, det er kun det tomme felt, der tilføjes eller forsvinder. Åbner jeg “Bogmærker” som sidepanel, vises “Bormærkelinjen” stadig øverst i dette panel, med de bogmærker, den plejer at indeholder ― så selv indholdet er altså ikke blevet slettet ved en fejl e.lign., det vises bare ikke længere i den vandrette linje øverst i browseren.

Firefox har i dag opdateret sig selv til version 55.0.1, og jeg har (på forslag) forsøgt at installere funktionen “Pocket” (som jeg imidlertid heller ikke kan se i “Menulinjen” eller andet steds). Jeg ved ikke, om dette kan være forklaringen?

Med venlig hilsen
Nikolaj Lunøe
nikolaj@capability.dk

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0