Skriv et svar: Firefox » Bogmærker

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Bogmærker

Re: Bogmærker

Indlæg af Kim Ludvigsen » ons 13. jun 2018 11:00

Prøv at indtaste starten på en adresse, som du ved, du havde bogmærket. Firefox vil så vise dig forslag, og her skal du se, om et eller flere af forslagene er markeret med en stjerne. Er det tilfældet, er dine bogmærker der stadig, og du skulle kunne finde dem i Arkiv:

Klik på menuknappen => Arkiv => og klik så på Vis alle bogmærker allernederst. Prøv, om du kan finde bogmærkerne herinde.

Hvis bogmærkerne er der, men stadig ikke vises på bogmærkelinjen, så har Jørgen angivet en løsning til at få dem frem her:
viewtopic.php?f=1&t=10257#p52837

Hvis dine bogmærker er helt væk, så fortæl lige, om du kan gemme nye bogmærker.

Bogmærker

Indlæg af oska1408 » ons 13. jun 2018 10:43

Siden jeg fik den nye opdatering har bogmærke funktionen ikke virket. Også når jeg klikker 'Bogmærker, Vis alle bogmærker' er der ingen. Når jeg prøver at gemme nye bogmærker, kan jeg ikke finde dem. Selvom jeg gemmer dem i bogmærkelinjen vises de ikke i den. Og ja, jeg har klikket 'Vis Bogmærkelinje'. Linjen vises, men der ikke nogen bogmærker. Jeg har også set hjælpevideoen og læst teksten til, men det er til den gamle version.

Hjælp mig venligst

Hilsen en forvirret Firefox-bruger

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:54.0) Gecko/20100101 Firefox/54.0