Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » videsende mail

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: videsende mail

Re: videsende mail

Indlæg af Kim Ludvigsen » ons 11. okt 2017 11:18

Hej Jørgen

Er er ikke helt med på, hvilken adresse du mener. For modtageradressen på den videresendte mail skulle jo gerne være din adresse (hvis det er dig, der har modtaget den videresendte mail).

Hvis det er adressen på den oprindelige modtager, du mener, så er det afsenderadressen i den videresendte mail, altså adressen på den, du har fået mailen fra. Den skulle gerne bruges som til-adresse, hvis du vælger at besvare mailen.

Hvis du stedet mener den oprindelige afsenderadresse - adressen på vedkommende der sendte mailen, inden den blev videresendt: Det afhænger i så fald af mailprogrammet hos den, der har videresendt mailen. Nogle programmer indsætter vist adressen oven over indholdet af den videresendte mail. Hvis adressen ikke er indsat, er du nødt til at spørge vedkommende, der har videresendt mailen.

videsende mail

Indlæg af Jørgen Bjarnason » ons 11. okt 2017 10:43

Hvordan får man en modtageraddresse på en vidersendt mail, når jeg prøver at vælge fra addrs.laver den en ny mail og ikke tilføjer den til den valgte vidersendt mail.
hvad gør jeg forkert ?

Med venlig hilsen Jørgen Bjarnason.

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0