Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Link i mail åbner ikke browser

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Link i mail åbner ikke browser

Re: Link i mail åbner ikke browser

Indlæg af Petit » fre 20. okt 2017 12:10

Hej igen.

Jeg har nu benyttet Windows systemgendannelse og valgt en opsætning for 2 dage siden. Det virker nu igen.

Peter

Re: Link i mail åbner ikke browser

Indlæg af Petit » fre 20. okt 2017 10:16

Hej Kim.

Du gik ikke helt som i beskrivelsen. Jeg åbnede Menuen og der var flueben i føførste checkbox. Firebox er din standard browser. Derefter gik den IKKE videre til App i Windows 10. Jeg gik selv ind i Windows 10's indstillinger. Der stod Firefox stadigvæk dom standard browser.
Derefter afprøvede nogle af de samme link i nogle email, men ingen Firefox browser åbner sig. Hvad kan der være galt ?
hilsen Peter

Re: Link i mail åbner ikke browser

Indlæg af Kim Ludvigsen » fre 20. okt 2017 06:41

Du skal sikkert have angivet Firefox som standardbrowser i din Windows. Du finder en vejledning her:
https://support.mozilla.org/da/kb/saada ... windows-10

Link i mail åbner ikke browser

Indlæg af Petit » fre 20. okt 2017 06:15

Hej Forum.

Thunderbird er begyndt på ikke længere at åbne links i e-mail i min Firefox browser.
Når "musen" peger på linket vises URL'en
Jeg har også prøvet at højreklikke på linket og i menuen valgt "Åben i browser".

Er der en eller anden som kan hjælpe med at Thunderbird får sin funktion tilbage. På forhånd. TAK !!!

hilsen Peter

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0