Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » mailingliste forsvundet

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: mailingliste forsvundet

Re: mailingliste forsvundet

Indlæg af Svend Frandsen » tirs 5. jun 2018 11:42

Hej Jørgen. Tak for lynghurtigt svar. Og din løsning var rigtig. Der var ikke nogen pil ud for adressebogen, men dobbeltklikket gjorde underværker, og problemet er løst. Mange, mange tak. ved. Svend

Re: mailingliste forsvundet

Indlæg af Jørgen Rasmussen » man 4. jun 2018 21:33

Hej Svend

En mailingliste hører til en adressebog. Adressebøger hører til den overordnede "adressebog", der hedder 'Alle adressebøger'. En adressebog kan være sammenfoldet. Hvis der er en lille pil ud for adressebogen, kan den sammenfoldes/udvides. Dobbeltklik på adressebogen, så den er foldet ud, og se om du ikke kan se mailinglisterne som underpunkter til adressebogen.

mailingliste forsvundet

Indlæg af Svend Frandsen » man 4. jun 2018 20:57

Jeg har i et par år med stor succes benyttet Thunderbird som postprogram, men nu er der sket noget, som jeg ikke har kunnet rette. Mine mailinglister i kolonnen til venstre er forsvundet. De er hoppet over blandt alle mine øvrige kontaktpersoner. Jeg har prøvet at oprette nye mailinglister, men de placerer sig også blandt kontakterne. Jeg har fjernet Thunderbird fra PCen og har geninstalleret, men mailinglisten er ikke tilbage på plads. Jeg har også prøvet F11 uden held.
En mulighed er naturligvis at fjerne Thunderbird totalt pg derefter geninstallere, men hvordan fjerner jeg ALT -incl. profile.
vh. Svend Frandsen

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36 Edge/17.17134