Skriv et svar: MozillaDanmark generelt » Ideer til spam-bekæmpelse

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Ideer til spam-bekæmpelse

Re: Ideer til spam-bekæmpelse

Indlæg af Jesper Kristensen » tirs 18. okt 2011 21:40

Pas. Jeg har ikke undersøgt det. Jeg har bare lukket for nye brugere fordi der kom en hel bunke brugeroprettelser med tilhørende spam inden for de sidste to dage. Jeg har ikke lige tid til at se nærmere på tekniske muligheder med MediaWiki med det samme. Jeg vil se nærmere på det på et tidspunkt, men mit spørgsmål var mest til hvis nogen kendte til en lille hurtig her-og-nu løsning.

Re: Ideer til spam-bekæmpelse

Indlæg af Kim Ludvigsen » tirs 18. okt 2011 20:09

Jeg har ikke tjek på MediaWiki, men hvis ikke man kan lave en muh-kontrol som i forummet, kan man måske lave en begrænsning i brugernavnene?

I så fald kunne man fx på registreringssiden skrive, at brugernavnet skal starte med muh-dyret (eller noget mere neutralt) + bindestreg + det ønskede brugernavn, altså fx ko-Kim Ludvigsen.

Ideer til spam-bekæmpelse

Indlæg af Jesper Kristensen » tirs 18. okt 2011 19:17

Jeg leder efter ideer til spam-bekæmpelse på vores wiki. Vi har fået en del spam i løbet af de sidste par dage, så jeg har lukket af for nye brugere. Hvis du kender en nem måde at forhindre spam i MediaWiki, vil jeg gerne høre om det.

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1