Skriv et svar: MozillaDanmark generelt » URL BBKode virker ikke første gang

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: URL BBKode virker ikke første gang

Re: URL BBKode virker ikke første gang

Indlæg af scootergrisen » fre 12. dec 2014 18:40

Endnu et eksempel når BBKode ikke virker omkring links : viewtopic.php?f=1&t=11073

Hvis gæster ikke har mulighed for at redigere i det de har indtil så er det jo et endnu større problem, hvor de tilmeldte brugere i det mindste kan forsøge at rette fejlen hvis de ser den.

Re: URL BBKode virker ikke første gang

Indlæg af Jesper Kristensen » ons 10. dec 2014 18:44

Hmm, måske. Du kan se koden her, hvis du vil prøve at finde problemet:

https://bitbucket.org/mozilladanmark/we ... at=default

Re: URL BBKode virker ikke første gang

Indlæg af scootergrisen » ons 10. dec 2014 18:28

Det er formodentligt i forbindelse med at user agent bliver indsat at der er noget som går galt.

BBKoden omkring user agent virker fint nok først gang men ikke resten.

Re: URL BBKode virker ikke første gang

Indlæg af Jesper Kristensen » ons 10. dec 2014 18:26

Måske det er rettet i version 3.1? Jeg tror ikke der er så meget andet vi kan gøre. Men det varer nok lidt tid inden vi får opdateret til den version.

URL BBKode virker ikke første gang

Indlæg af scootergrisen » ons 10. dec 2014 09:55

Hvis jeg opretter et nyt emne og skrive et link med URL BBKode omkring så bliver det ikke til et link i indlæget.

Hvis jeg så går ind i rediger og gemmer indlæget uden at ændre på noget så bliver det til et link.

Her er en test...

Jeg trykker på Udvidet visning knappen, og så URL, og så indsætte jeg linket, og trykke på Udfør. Og her er så resultatet :

[url]http://forum.mozilladanmark.dk/viewtopic.php?f=7&t=11060[/url]

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0