Skriv et svar: MozillaDanmark generelt » Findes det i dette program?

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Findes det i dette program?

Re: Findes det i dette program?

Indlæg af Kim Ludvigsen » fre 23. jun 2017 07:16

I Thunderbird bruger vi "filtre" i stedet for "regler". Du kan læse, hvordan du gør i denne artikel:
http://kimludvigsen.dk/programmer-inter ... filtre.php

Du kan få en endnu stærkere funktion, hvis du i stedet for at flytte mailene til forskellige mapper bruger forskellige mærkater og virtuelle mapper:
http://kimludvigsen.dk/programmer-inter ... #maerkater

Forskellen er, at med mærkater, kan du have mailen liggende i flere forskellige mapper i stedet for blot en enkelt mappe. Fx kan den ligge i mappen "Ebay", i mappen "Auktioner" og i mappen "Nethandel".

Hvis du bruger virtuelle mapper, skal du bruge filtre til at påføre de ønskede mærkater og så arkivere mailene i stedet for at flytte dem til bestemte mapper. De virtuelle mapper finder så mailene i arkivet.

Findes det i dette program?

Indlæg af Renhof » fre 23. jun 2017 06:52

Jeg har brugt Windows Live Mail 2012 i mange år, men siden det er lukket, er jeg faldet over Thunderbird i stedet. Det virker meget godt, men jeg mangler en funktion, som jeg var meget tilfreds med i Live Mail.
Der kunne jeg få programmet til at modtage en e-mail, f.eks. Fra "Ebay", og ligge mailen direkte i "Ebay mappen" jeg havde lavet, så den blev adskilt fra andre mails i indbakke. I Outlook 2010 hedder det "Opret regel" men hvad hedder den i Thunderbird, eller findes den ikke?

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/59.0.3071.109 Safari/537.36