Skriv et svar: KompoZer / Nvu » gæstebog

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: gæstebog

Indlæg af Kim Ludvigsen » man 20. jul 2009 19:59

Der findes mange forskellige gæstebøger. Nogle er gratis, og nogle koster penge. Og nogle tilbyder gæstebøger, der ligger på en fremmed server, men som så kan indsættes i ens egen side.

Hvis gæstebogen skal placeres på dit eget webhotel, skal du først og fremmest finde ud af, hvilken serversideteknologi dit webhotel tilbyder. Det vil typisk være enten asp eller php. Når du ved det, kan du bruge Google til at finde en gæstebog ved at søge på fx gæstebog php.

Du kan også gå den anden vej og finde en gæstebog, du kan lide på en anden hjemmeside. Hvis den er gratis, vil det som regel stå nederst på siden, og der vil typisk være et link til, hvor du kan hente gæstebogen. Også her skal du selvfølgelig finde en gæstebog, der bruger samme teknologi som dit webhotel.

gæstebog

Indlæg af abedreng » man 20. jul 2009 18:33

hej leder efter en gæstebog hvor er andre kan skrive på min side det er en om spil så det må gost være ligesom her hvor man får hjælp en der har et link??

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; da; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11 (.NET CLR 3.0.04506.30)