Skriv et svar: KompoZer / Nvu » top og bund

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: top og bund

Re: top og bund

Indlæg af Kim Ludvigsen » ons 23. sep 2009 20:52

Du kan få lavet det, så billedet/sidefoden altid vises nederst på siden, men det er ikke nødvendigvis nederst på skærmen. Forstået på den måde, at hvis siden ikke er ret lang, men skærmen er, så vil billedet måske blive vist midt på skærmen.

Det er den normale måde, hjemmesider fungerer på, og den jeg vil anbefale. Det er også sådan det fungerer i dette forum. Hvis du mangler hjælp til at få lavet en sidefod, hvor du kan placere dit billede, så tag et kig på mine skabeloner. Måske du kan bruge en af dem:
http://kimludvigsen.dk/libris/kompozer/ ... /index.php

Det er muligt at lave det så billedet altid er nederst på skærmen, men det hører til i den avancerede afdeling. Det kræver brug af JavaScript, hvis det skal virke ordentligt.

Re: top og bund

Indlæg af dennis rønn » ons 23. sep 2009 13:04

eksemplvis lige som på denne side, forneden er der en grå bjælke med kontakt oplysninger, sådan en vil jeg gerne have på men et billede istedet.

problemet er bare når jeg er igang med at lave det så det passer til min Browser/skærmstørrelse og så når jeg prøver på min stationære pc, så er den ikke i bunden som jeg vil have det, pga min skærm er større på den stationære.

Re: top og bund

Indlæg af dennis rønn » ons 23. sep 2009 12:40

Hej Kim

tror nok det hedder en footer?

det jeg mener er at billede skal følge bunden, om der så står mere end der kan være på skærmen; man scroller ned, så skal billedet være i bunden.

eks. som man normalt har et billede foroven.

har desværre ikke nogen testside jeg kan sende

mvh dennis

Re: top og bund

Indlæg af Kim Ludvigsen » ons 23. sep 2009 12:15

Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener.

Skal billedet være synligt nederst på skærmen, uanset om der er lidt eller meget tekst? Og hvad nu hvis teksten fylder mere, end der kan være på skærmen?

Hvis du har en testside, kan den måske være med til at anskueliggøre problemet.

top og bund

Indlæg af dennis rønn » ons 23. sep 2009 10:53

hej

jeg er igang med at lave en hjemmeside:)

mit problem er jeg gerne vil have et billede i bunden og det skal blive der lige meget hvad....om der står meget tekst eller lidt.. har kigget omkring men kan ej finde en løsning, hvad kan jeg gøre?

mvh Dennis

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)