Skriv et svar: KompoZer / Nvu » Site manager er væk - og problemer med overførsel

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Site manager er væk - og problemer med overførsel

Site manager er væk - og problemer med overførsel

Indlæg af June » tirs 15. jun 2010 12:01

Jeg har selv taget fat på at redigere i min hjemmeside, som er lavet i Dreamweaver. Jeg er blevet anbefalet at bruge Kompozer, som skulle være brugervenligt.

Jeg er stødt på følgende problemer:

Problem nr. 1. For at få Site-manageren frem har jeg trykket på vis, vis/skjul, sidebjælken. Det virkede forleden dag - sitemanageren kom op, som den skulle. Men nu er den væk. Sidebjælken er der og intet andet.

Hvad kan det skyldes? Og hvordan får jeg den frem igen?

Problem nr. 2 er overførsel. Når jeg har rettet i dokumentet og udfyldt overførselsindstillingerne, kommer den op med rød skrift og siger, at overførslen ikke var mulig.

Under Generelle indstillinger er jeg i tvivl om følgende: Under Lokale indstillinger - Stedets navn - er det mappen, hvori den pågældende side ligger på min computer, som jeg her skal skrive?

Og under Serveroplysninger: Prefix - skal det udfyldes? Og i givet fald - hvad er det, der skal stå. Det er meget upræcist, den forklaring, der kommer op, når markøren står i bjælken.

Under FTP-indstillinger:

Forbindelsestype: Skal følgende udfyldes? og hvad betyder:

Passiv tilstand? Sikkerhed - er det i forbindelse med overførslen? IPv6? Og hvad menes der med synkroniser mapperne, når du navigerer?

mvh

June

Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10_5_8; da-dk) AppleWebKit/531.22.7 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Safari/531.22.7