Skriv et svar: Firefox » Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen igen

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen igen

Re: Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen

Indlæg af Jørgen Rasmussen » søn 1. okt 2017 16:51

Hvis man både vil have den "daglige" Firefox og Nightly installeret, er det bedst, at de bruger hver deres profil. Der er stor forskel på, hvordan de to programmer fungerer, så der er stor sandsynlighed for, at der opstår problemer i de to programmer, hvis de bruger samme profil.

Du kan oprette en profil, der kun bruges af Nightly:
Tryk på Windows-tasten +R. Skriv firefox.exe -p. Det starter Profilmanageren. Opret en ny profil. Giv den navnet nightly. Klik på 'Afslut'.

Højreklik på ikonet, du bruger til at starte Nightly og vælg Egenskaber. Klik på Genvej. I feltet Destination skal du skrive:

"C:\Program Files (x86)\Nightly\firefox.exe" -no-remote -P "nightly"
Du skal med andre ord tilføje et mellemrum og -no-remote -P "nightly" til det, der allerede står i feltet. Klik på OK. Når du fremover starter Nightly med genvejen, vil den altid bruge profilen "nightly". Du kan have både den "daglige" Firefox og Nightly kørende på samme tid. Hvis du vil have samme historik og bogmærker i dem begge, kan du bruge Firefox Sync

Re: Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen

Indlæg af kenneth4711 » søn 1. okt 2017 16:14

Tak for jeres kvalificerede indlæg. Jeg har nu afinstalleret firefox & nighyly.
Jeg har KUN installert firefox igen & mine plugins & tilføjelser. Har osse sat multi (e10)=5. Nu kører firefox bare som en hurtig drøm. Endnu en gang tak for hjælpen til alle.
kenneth

Re: Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen

Indlæg af kenneth4711 » lør 30. sep 2017 22:48

Jørgen Rasmussen skrev: Måske er det en udvidelse, der får Firefox til at fryse. Fryser Firefox også når du prøver at slette historikken, hvis du starter Firefox i fejlsikret tilstand? (Hold Skift-tasten nede mens du starter Firefox). I fejlsikret tilstand deaktiveres udvidelser.

Bruger Firefox Nightly samme profil som den "daglige" Firefox?


- De ligger på samme profil & når jeg f.eks starter firefox og bagefter nightly, så vises nightly's icon på proceslinjen som alm firefox!? Og jeg kan "starte mange" firefox på en gang ( ikke nye faner, men en ny firefox)
..... Selvom jeg ikke har installeret nogle nye tilføjelser, så prøver jeg nu at afindtallere begge. ( og ind igen søfæli ;-)
Tak for dit svar

Re: Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen

Indlæg af ExamCookie » lør 30. sep 2017 17:13

Hvis det stadig er et problem for dig, så prøv at slette alt hvad der har med firefox at gøre, og når du installere så kør installeringsfilen som administrator, jeg havde engang samme problem godtnok i en chromebrowser installation og der hjalp det. Ellers kan det som Jørgen siger, også være fordi du har en forældet udvidelse til firefox, der ligger under det sted som firefox placerer sig selv ved installation. Så prøv at enten afinstallere alle gamle udvidelser, eller find en ny placering på computeren at installere firefox i, altså skift til en "ikke standard" placering.
Mvh. :-)

Re: Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen

Indlæg af Jørgen Rasmussen » lør 30. sep 2017 13:16

Måske er det en udvidelse, der får Firefox til at fryse. Fryser Firefox også når du prøver at slette historikken, hvis du starter Firefox i fejlsikret tilstand? (Hold Skift-tasten nede mens du starter Firefox). I fejlsikret tilstand deaktiveres udvidelser.

Bruger Firefox Nightly samme profil som den "daglige" Firefox?

Firefox logger pludselig ikke af og install opdate igen igen

Indlæg af kenneth4711 » lør 30. sep 2017 07:46

Efter sidste update 28.09, er der store problemer med min firefox browser.

1) kan ikke slette historik = fryser

2) Firefox "logger ikke af", kører i baggrund. Hvis jeg starter Firefox igen, får jeg at vide at Firfox kører, vil du lukke den ??

3) Firefox installerer update igen ved opstart efter punkt 2

Jeg har også Firefox Nightly installeret

5) Når Nightly OGSÅ startes visis en alm. Firefox "orange icon" på min "bundlinie" på pc'en
..... Hvad sker der ???

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0