Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Konflikt

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Konflikt

Re: Konflikt

Indlæg af Gæst » tirs 11. sep 2018 17:56

Tak for svarene.
Jeg synkroniserer ved hjælp af Google, Backup og synkronisering, så det må være derfor. Det er nok ikke den bedste måde, men så ved jeg det.
Venlig hilsen
Arne

Re: Konflikt

Indlæg af Kim Ludvigsen » man 10. sep 2018 22:16

Åh, selvfølgelig. Jeg opgav i første omgang at svare, men nu dæmrer det - jeg har oplevet noget lignende med nogle andre filer.

Arne, hvis du har et synkroniseringsprogram kørende, er det sikkert det, som laver filerne. Årsagen kan være, at der er forskel på de to filer, som programmet prøver at synkronisere - enten på grund af forkerte tidsangivelser for filerne, eller fordi filerne er låst af Thunderbird, mens Thunderbird kører.

Indholdet af filerne er sikkert kopier af din indbakke i Thunderbird på det tidspunkt, hvor synkroniseringen fejlede.

Re: Konflikt

Indlæg af Jørgen Rasmussen » man 10. sep 2018 22:00

Hej Arne

Jeg tror ikke det er Thunderbird, der laver filerne. Har du installeret andet software på din computer, der "har fat i" filerne i Thunderbirds profilmappe?

Konflikt

Indlæg af arnen » man 10. sep 2018 19:45

Hej,

Jeg har nogle problemer med Thunderbird. Når jeg ser på filnavne i Mail i Stifinder, finder jeg nogle filer, der hedder Inbox[Konflikt], Inbox[Konflikt1] og Inbox[Konflikt2]. Hvad er det for filer? Jeg kan ikke se dem i Thunderbird. Hvad indeholder de?

Venlig hilsen
Arne Nielsen

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0