Side 1 af 1

firefox Captcha's not working

Indlæg: tors 12. apr 2018 21:58
af Voody
i have had this problem on alot of sites like this.

captcha is broken. it doesn't show any captcha boxes and doesn't even solve it when it's an automated captcha or a ReCaptcha

The problem says ''Please Solve The Captcha First''
No matter what site.

***.com
***.com
***.com
sometimes facebook.com
And alot more.

I have tried reinstalling the whole thing over.
Deleted everything that even looking like firefox and installed it again.
And it didn't work.

Please tell me a fix or someting, it's getting rather annoying.


Thank you very much
Voody

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:59.0) Gecko/20100101 Firefox/59.0

Re: firefox Captcha's not working

Indlæg: tors 12. apr 2018 22:16
af Kim Ludvigsen
Hej Voody

Jeg går ud fra, at du kan forstå dansk, siden du skriver i et dansk forum. Jeg har anonymiseret de tre af dine links, da det virker temmelig meget som spamlinks. Hvis du ikke forstår dansk, er det endnu et tegn på, at indlægget kun er et forsøg på spam.

Hvis du vitterligt har et problem, så fortæl lidt nærmere om problemet. Giv gerne et direkte link til en side, hvor du får vist en ikke-virkende captcha, eller en side hvor captcha'en slet ikke vises. Og gerne en side som ikke har noget at gøre med gambling eller andre ting som lugter af forsøg på SEO/spam.

Generelt, så blander Firefox sig ikke i en captcha, så det vil sandsynligvis være en fejl på hjemmesiden eller i captcha'en kode. Det kan dog også være en udvidelse i Firefox, der kan drille. Det er lidt nemmere at give et mere præcist bud, hvis vi kan efterprøve, om vi har samme problem på en af siderne.

Re: firefox Captcha's not working

Indlæg: tors 12. apr 2018 22:47
af Voody
Hey Kim, bare rolig, det er ikke spam.
Jeg har snart prøvet alt. den gør det også på survey sider så som Evondo.

Jeg har længe haft problemet.
Og så vidt jeg ved har jeg ikke mange tilføjelser til firefox.

Tusind tak for svaret. og ville ønske jeg kunne give et screenshot, men filerne lader til at blive for store når jeg screenshotter dem.

Re: firefox Captcha's not working

Indlæg: tors 12. apr 2018 22:55
af Kim Ludvigsen
Ok, undskyld mistænkeliggørelsen, men gamblingslinks og engelsk tekst fik alarmklokkerne til at ringe.

Prøv at starte Firefox i fejlsikret tilstand, hvor alle udvidelser deaktives. Virker det i fejlsikret tilstand, vil det sandsynligvis være en udvidelse, der driller.

Sådan starter du Firefox i fejlsikret tilstand:
Luk Firefox.
Hold tasten Skift nede, mens du starter Firefox.
En dialogboks åbnes, vælg at starte Firefox i fejlsikret tilstand.

Hvis det heller ikke virker i fejlsikret tilstand, så giv os et link til en side, hvor captchaen vises/skal vises. Altså ikke til forsiden, men til siden med captchaen.

Jeg vil lige prøve, om jeg kan tillade lidt større billeder i forummet.

Re: firefox Captcha's not working

Indlæg: tors 12. apr 2018 22:57
af Kim Ludvigsen
Det skulle nu være muligt at uploade billeder i op til 1 MB i størrelse.

Re: firefox Captcha's not working

Indlæg: fre 13. apr 2018 09:48
af Voody
håber billedet kan give lidt info til mit problem.

Det sker for alle sider jeg er på så kan ikke finde en ''click captcha''

Re: firefox Captcha's not working

Indlæg: fre 13. apr 2018 09:53
af Voody
har forresten også prøvet i safe mode

Re: firefox Captcha's not working

Indlæg: fre 13. apr 2018 10:55
af Kim Ludvigsen
Hvis det heller ikke virker i safe mode, så er det ganske givet koden/siderne, der er et problem med. Hvis en af siderne har et support-forum, så prøv at spørge eller finde hjælp der. Hvis det er et generelt problem, er der sikkert andre, der allerede har spurgt.