Side 1 af 1

startside

Indlæg: tors 13. sep 2018 10:00
af Bent Jørgensen
Hej.
Hvorfor optræder yahoo's startsiden af og til, når jeg i indstillinger har en anden side, som er http://www.dmi.dk?
venlig hilsen
Bent Jørgensen

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0

Re: startside

Indlæg: tors 13. sep 2018 11:00
af Kim Ludvigsen
Hej Bent

Får du vist Yahoos startside, selvom DMI stadig er angivet som startside i indstillingerne, eller ændres indstillingen?

Vises Yahoos side, når du åbner et nyt vindue, et nyt faneblad, når du starter Firefox eller når du klikker på knappen Hjem?

Re: startside

Indlæg: tors 13. sep 2018 19:39
af Bent Jørgensen
Kim Ludvigsen skrev: Hej Bent

Får du vist Yahoos startside, selvom DMI stadig er angivet som startside i indstillingerne, eller ændres indstillingen?

Vises Yahoos side, når du åbner et nyt vindue, et nyt faneblad, når du starter Firefox eller når du klikker på knappen Hjem?


Hej Kim.
1. indstillingen ændres til Yahoos startside.
2. når jeg starter Firefox.

Re: startside

Indlæg: tors 13. sep 2018 19:49
af Kim Ludvigsen
Så er det fordi, du har noget på din computer, der ændrer indstillingen. Det kan være en tilføjelse i Firefox, så start med at tjekke, hvad du har installeret af tilføjelser: Klik på menuknappen => Tilføjelser. Hvis du har noget, der har Yahoo i navnet, så prøv at deaktivere tilføjelsen.

Men det kan også være et fremmed program, så tjek hvad du har af installerede programmer i Windows. Hvis du er heldig, er det noget, som har Yahoo i navnet, men det kan desværre også være et program med et navn, som ikke umiddelbart kan forbindes med Yahoo.

Re: startside

Indlæg: fre 14. sep 2018 10:31
af Bent Jørgensen
Kim Ludvigsen skrev: Så er det fordi, du har noget på din computer, der ændrer indstillingen. Det kan være en tilføjelse i Firefox, så start med at tjekke, hvad du har installeret af tilføjelser: Klik på menuknappen => Tilføjelser. Hvis du har noget, der har Yahoo i navnet, så prøv at deaktivere tilføjelsen.

Men det kan også være et fremmed program, så tjek hvad du har af installerede programmer i Windows. Hvis du er heldig, er det noget, som har Yahoo i navnet, men det kan desværre også være et program med et navn, som ikke umiddelbart kan forbindes med Yahoo.


Tak for hjælpen.
Bent