Thunderbird & Lightning » Link i mail åbner ikke browser

Petit
 
Indlæg: 25
Tilmeldt: ons 21. sep 2016 12:08

Link i mail åbner ikke browser

Indlægaf Petit » fre 20. okt 2017 06:15

Hej Forum.

Thunderbird er begyndt på ikke længere at åbne links i e-mail i min Firefox browser.
Når "musen" peger på linket vises URL'en
Jeg har også prøvet at højreklikke på linket og i menuen valgt "Åben i browser".

Er der en eller anden som kan hjælpe med at Thunderbird får sin funktion tilbage. På forhånd. TAK !!!

hilsen Peter

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11243
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 21:45

Re: Link i mail åbner ikke browser

Indlægaf Kim Ludvigsen » fre 20. okt 2017 06:41

Du skal sikkert have angivet Firefox som standardbrowser i din Windows. Du finder en vejledning her:
https://support.mozilla.org/da/kb/saada ... windows-10
Mvh. Kim

Petit
 
Indlæg: 25
Tilmeldt: ons 21. sep 2016 12:08

Re: Link i mail åbner ikke browser

Indlægaf Petit » fre 20. okt 2017 10:16

Hej Kim.

Du gik ikke helt som i beskrivelsen. Jeg åbnede Menuen og der var flueben i føførste checkbox. Firebox er din standard browser. Derefter gik den IKKE videre til App i Windows 10. Jeg gik selv ind i Windows 10's indstillinger. Der stod Firefox stadigvæk dom standard browser.
Derefter afprøvede nogle af de samme link i nogle email, men ingen Firefox browser åbner sig. Hvad kan der være galt ?
hilsen Peter

Petit
 
Indlæg: 25
Tilmeldt: ons 21. sep 2016 12:08

Re: Link i mail åbner ikke browser

Indlægaf Petit » fre 20. okt 2017 12:10

Hej igen.

Jeg har nu benyttet Windows systemgendannelse og valgt en opsætning for 2 dage siden. Det virker nu igen.

Peter