Side 1 af 1

Lynfilter linie ?

Indlæg: lør 23. dec 2017 14:12
af Novice
Har igen og igen været i VIS / VÆRKTØJSLINIER og fjernet Fluebenet i Lynfilterlinie.
MEN den kommer igen ! Hvorfor ?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: lør 23. dec 2017 14:26
af Jørgen Rasmussen
Måske er du kommet til at trykke på Ctrl+Skift+F. Lynfilterlinjen kan skjules igen med et tryk på Esc-tasten.

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: søn 24. dec 2017 00:25
af Novice
Nej ! Det ved jeg helt bestemt ikke er sket. Har konstateret det flere gange som om det sker uden nogen handling fra min side. Prøver at holde et skarpt øje på det og vender tilbage hvis det fortsætter.
Foreløbig tak for hjælpen og ha' en Rigtig God Jul !

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: lør 30. dec 2017 19:05
af Novice
Nu er Lynfilteret så Automatisk slået til igen. Hvad sker der ? Kan det afhjælpes ?

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: lør 30. dec 2017 20:39
af Jørgen Rasmussen
Du kan prøve at nulstille værktøjslinjerne i Thunderbird:
Hold Skift-tasten nede, mens du starter Thunderbird. Sæt flueben ud for indstillingen 'Nulstil værktøjslinjer' i vinduet Thunderbird Fejlsikret tilstand, og klik på knappen 'Udfør ændringer og genstart'.

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: søn 31. dec 2017 16:44
af Novice
Har prøvet det og må så se om det hjælper på sigt. Skriver igen hvis der bliver flere problemer. Foreløbig tusind tak og rigtig godt Nytår !

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: søn 18. mar 2018 18:58
af Novice
Siden december 2017 er Lynfilterlinien kommet igen og igen med få ugers mellemrum, senest i dag hvorfor jeg skriver til dette forum igen for om muligt at få hjælp til at denne linie IKKE dukker op af sig selv.
Er der en der kan hjælpe ?

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: fre 13. apr 2018 11:06
af Novice
Så dukkede linien igen igen op helt af sig selv.

Er der andre der oplever det samme ?

Stadig ingen permanente løsninger på dette ?

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: lør 2. jun 2018 08:30
af Uglemor
Hvis du er for utålmodig, og kommer til at åbne to kopier af Thunderbird, er lynfilterlinje og meddelelsesrude automatisk aktive i kopi nummer 2 af Thunderbird. Sørg for at lukke den først, så skulle den ikke blive der.

Re: Lynfilter linie ?

Indlæg: lør 2. jun 2018 19:55
af Novice
Har forsøgt at fremprovokere åbning af to kopier. Det er ikke lykkedes mig at få Lynfilteret frem i hverken kopi 1 el. 2
Men tusind tak for indspark. Der er tilsyneladende ikke andre end os to der oplever at filteret kommer af sig selv ? ? ?