MozillaDanmark generelt » Fejl i forummet

Jørgen Rasmussen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 4965
Tilmeldt: fre 28. dec 2007 16:40
Geografisk sted: Aarhus

Fejl i forummet

Indlægaf Jørgen Rasmussen » lør 23. aug 2014 13:08

Jeg kan ikke få knapperne 'Skriv et svar' og 'Komplet skrivefelt' til at virke i indlægget [url]http://forum.mozilladanmark.dk/viewtopic.php?f=2&t=10834[/url]. De åbner en tom side. Jeg har også prøvet i Google Chrome, med samme resultat.

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
Hilsen Jørgen

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11316
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 21:45

Re: Fejl i forummet

Indlægaf Kim Ludvigsen » lør 23. aug 2014 13:29

Samme fejl med Firefox 31 i Linux Mint og samme fejl i Firefox til mobil på Android.
Mvh. Kim

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11316
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 21:45

Re: Fejl i forummet

Indlægaf Kim Ludvigsen » lør 23. aug 2014 13:33

Svar med citat giver samme fejl, men sjovt nok ikke på alle indlæg. Det virker fint med svar med citat på mit indlæg viewtopic.php?f=2&t=10834#p56203
Mvh. Kim

Jesper Kristensen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 6520
Tilmeldt: lør 26. feb 2005 11:27
Geografisk sted: København

Re: Fejl i forummet

Indlægaf Jesper Kristensen » lør 23. aug 2014 15:27

Jeg får fejlen på alle emner. Efter 5-10 forsøg kommer siden rigtigt frem, og derefter bliver den ved med at komme rigtigt frem på samme emne, men kommer igen hvis jeg går til et nyt emne og forsøger at svare.

Jeg kan ikke gennemskue hvorfor fejlen kommer, og slet ikke hvorfor den kommer nu, da der ikke har været ændret noget i månedsvis.

Jeg kan se fejlen i loggen. Her er første forekomst:

2014-08-23 04:23:40.976 [NOTICE] [**.**.**.**:*****-0#APVH_forum.mozilladanmark.dk] [STDERR] PHP Fatal error: Cannot redeclare class bbcode in . on line 23

Jeg har skrevet til Surftown Support for at høre om de har lavet noget på det tidspunkt, der kan være årsag til fejlen.

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11316
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 21:45

Re: Fejl i forummet

Indlægaf Kim Ludvigsen » lør 23. aug 2014 16:07

Den blanke side kommer også, hvis der svares, efter en anden har svaret i mellemtiden. Jeg fik lige blank side, fordi Jørgen nåede at svare først i tråden om URL'en med bindestreg.
Mvh. Kim

Jesper Kristensen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 6520
Tilmeldt: lør 26. feb 2005 11:27
Geografisk sted: København

Re: Fejl i forummet

Indlægaf Jesper Kristensen » lør 30. aug 2014 16:54

Opstår problemet stadig hos nogen af jer? Jeg kan ikke genskabe det længere.

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11316
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 21:45

Re: Fejl i forummet

Indlægaf Kim Ludvigsen » lør 30. aug 2014 16:57

Jeg er ikke stødt på det siden den dag, det blev rapporteret.
Mvh. Kim

Jesper Kristensen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 6520
Tilmeldt: lør 26. feb 2005 11:27
Geografisk sted: København

Re: Fejl i forummet

Indlægaf Jesper Kristensen » lør 30. aug 2014 17:03

Ok, lad os håbe fejlen ikke kommer igen