MozillaDanmark generelt » Kom til Open Source hyggemøde på Sydsjælland

Louis
 
Indlæg: 343
Tilmeldt: ons 4. maj 2005 23:14
Geografisk sted: Sydsjælland, Danmark

Kom til Open Source hyggemøde på Sydsjælland

Indlægaf Louis » tors 13. maj 2010 17:35

Jeg tænkte, at jeg ville gøre opmærksom på vores Open Source brugergruppe i Syd- og Vestsjælland, da Mozillas programmer som bekendt er Open Source software.

OpenSOVS, eller Open source i Syd- Og VestSjælland, er en forening der søger at fremme viden om, samt brugen af open source - også kendt som "fri software" i lokalsamfundet.
Vores mål er bl.a. at være til stede hvor brugerne af open source har brug for os, og tilbyde personlig vejledning. Vi har eksisteret siden ultimo 2007, og anser vores forening for at være veletableret.

Fælles for alle, der har sin gang i OpenSOVS er, at vi alle fascineres over den verden af alternativer til kostbar og properitær software, der rent faktisk eksisterer.
Derudover spænder vi meget vidt i både ekspertise og alder. Vores yngste medlem er 18 år og ældste medlem er 76 år. Nogle er gode til grafik, andre programmering eller hardware o.s.v., og andre er bare nysgerrige. Men vi kan alle lære fra hinanden, og det gør vi i en fri og munter tone.

Er du nysgerrig omkring hvad open source er, og hvorfor det er godt at bruge? Er du allerede bruger og kørt fast? Er du måske også superhaj og ønsker at hjælpe? Uanset hvad din baggrund er, er du altid velkommen hos os. Læs mere samt mødetider på http://www.opensovs.dk.

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; da-DK; rv:1.9.2.3) Gecko/20100423 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.3
Mvh. Louis
Mail: louis@louis.dk
MSN: louis@louis.dk
Jabber: louis@jabber.dk
Registreret Linuxbruger nr.: 405248
FSF medlem nr.: #7287
FSFE medlem nr.: #1398