Side 1 af 1

browser

Indlæg: søn 4. okt 2015 20:52
af nilaus
Hej !
I composer har det altid gået godt med at få vist: vis denne side i din browser. Nu er det desværre sådan at jeg kom til på en eller anden måde at starte Open office op når jeg trykker på: vi i denne side i din browser..
Jeg har forsøgt at finde ud af hvordan jeg kommer til at gå udenom Open Office.. Irriterende..

Torlau

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0

Re: browser

Indlæg: søn 4. okt 2015 21:02
af Jørgen Rasmussen
Hej Torlau

I KompoZer: Åbn menuen Funktioner -> Egenskaber -> Programmer. Vælg Browser i rullemenuen Program. Hvis Firefox er din standardbrowser, kan du vælge indstillingen Brug system-standarder. Ellers skal du vælge indstillingen Brug valgfrit program.

Re: browser

Indlæg: søn 4. okt 2015 21:27
af torlau
nilaus skrev: Hej !
I composer har det altid gået godt med at få vist: vis denne side i din browser. Nu er det desværre sådan at jeg kom til på en eller anden måde at starte Open office op når jeg trykker på: vi i denne side i din browser..
Jeg har forsøgt at finde ud af hvordan jeg kommer til at gå udenom Open Office.. Irriterende..

Torlau

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0


Hej Jørgen !
Tusind tak for hjælpen - Det kører nu som det skal...
Hilsen Torlau

Re: browser

Indlæg: lør 10. jun 2017 14:03
af Freddy
Hej Jørgen

Jeg kan godt genkende problemet med at få vist i browser, men jeg kan ikke se noget der hedder "egenskaber" under funktioner

Hvad gør jeg så?

Med venlig hilsen

Freddy

Re: browser

Indlæg: lør 10. jun 2017 14:11
af Jørgen Rasmussen
Hej Freddy

Du skal kigge i menuen Funktioner i KompoZer. Måske kigger du i Firefox.

ko

Indlæg: man 12. jun 2017 13:49
af Freddy
Når jeg er inde på programmet "Kompozer" og trykker på "Funktioner" kommer denne rullemenu:
Koderenser
Valider HTLM
CSS editor
Udvidelser
Temaer
Java schript-consol

Jeg har ikke Firefox på min computer
Hvad gør jeg forkert

Freddy

Re: browser

Indlæg: man 12. jun 2017 14:10
af Jørgen Rasmussen
Hvilken version af KompoZer bruger du? Hvilket styresystem bruger din computer?

Re: browser

Indlæg: man 12. jun 2017 14:53
af Freddy
Hej

Jeg bruger version 0.7.10 (20070831) og Windows 10

Hilsen

Freddy

Re: browser

Indlæg: man 12. jun 2017 15:19
af Jørgen Rasmussen
Nu har jeg set nærmere på version 0.7.10.
I den version er det ikke muligt, at vælge hvilken browser man vil have vist sin hjemmeside i.
Når du klikker på knappen 'Vis i browser' skulle der dukke et vindue op, hvor du kan startte din standardbrowser.