Side 1 af 1

indexside kan ikke starte i normal tilstand

Indlæg: lør 8. maj 2010 12:54
af birthe skovsende
Hej
Jeg har lavet en index-side og 5 andre sider. Jeg har arbejdet i Kompozer, og gemt flere gange uden problemer, men nu vil programmet ikke starte indexsiden. Siden bliver hentet, men "timeglasset" kører, og der kan ikke arbejdes i programmet. Hverken i menuer eller se koder. Gif-filer kører som i webfunktion. Der er ikke problemer med de øvrige sider.
Er der en der ved hvorfor, eller hvad jeg kan gøre.
Hilsen
Birthe

Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; da) Presto/2.5.24 Version/10.53

Re: indexside kan ikke starte i normal tilstand

Indlæg: lør 8. maj 2010 22:05
af Kim Ludvigsen
Jeg er ikke helt med på, hvad der sker, for du siger at du ikke kan åbne index-siden, men samtidig skriver du om fortæller du om gif-filer, der virker.

Hvis du har mulighed for det, så læg siden ud på en webserver og giv os adressen, så vi kan tjekke siden. Og prøv gerne at forklare nærmere, hvad du forsøger at gøre, og hvad der helt præcis sker.

Re: indexside kan ikke starte i normal tilstand

Indlæg: søn 9. maj 2010 11:55
af birthe skovsende
Hej igen.
Jeg har ikke noget sted på nettet endnu, så jeg prøver at forklare:
Jeg starter programmet kompozer. Trykker ikonet Åbn og finder filen index.html, som jeg har gjort før. Filen hentes ind i kompozer. Jeg kan se den, men ikke arbejde i programmet eller i filen. Musemarkøren viser "timeglas" som når den venter. Inde i min tekst på siden har jeg sat et .gif billede, som normalt ikke bevæger sig i "normal-visningstilstand" i kompozer, men i dette tilfælde bevæger ikonet sig, som om den var på nettet.
Er det tydelig nok forklaret? Jeg har prøvet at hente ind mange gange, slukke hele molevitten osv., men det er det samme næste gang jeg prøver. Det er som om programmet ikke "bliver klar". Der er ikke problemer med andre sider.
Du skal ikke bruge oceaner af tid, hvis det ikke er et kendt problem. Jeg har en tidligere back-up, som jeg kan samle op på, hvis jeg ikke kan få gang i den rigtige.
På forhånd tak.
Hilsen
Birthe Skovsende

Re: indexside kan ikke starte i normal tilstand

Indlæg: søn 9. maj 2010 16:20
af Kim Ludvigsen
Jeg har ikke hørt om problemet før, og det er nok svært at komme med en løsning uden at se selve siden. Så det nemmeste er nok at bruge backup'en, og hvis den begynder med samme problem så at lægge siden ud på nettet som en testside.

Re: indexside kan ikke starte i normal tilstand

Indlæg: man 10. maj 2010 09:57
af birthe skovsende
Hej
tak for dit svar.
Jeg har prøvet med back-up-en, det virker fint. Så jeg samler op på den.

Hilsen
Birthe Skovsende