KompoZer / Nvu » Problemer med index.html i kompozer

JHnr
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: søn 11. mar 2012 13:31

Problemer med index.html i kompozer

Indlægaf JHnr » søn 11. mar 2012 13:39

Jeg har i lang tid benyttet mig af Kompozer og alt har fungeret fint.
Så Satte jeg en besøgstæller på forsiden, som jeg fortryd da jeg ikke ku få den gjort synlig når jeg udgav siden på web.
Efterfølgenden kan jeg ikke længere udgive min index side, jeg får en 426 "FEAT" fejl og når jeg indtaster min hjemmeside http://www.gallerisommerfugl.dk får jeg en blank side med teksten: "The process cannot access the file because it is being used by another process."
De øvrige sider fungerer fint som fx. http://www.gallerisommerfugl.dk/figurative.html
Håber I kan hjælpe
Mvh. Jens

Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0; BOIE9;DADK)

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11700
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 22:45

Re: Problemer med index.html i kompozer

Indlægaf Kim Ludvigsen » søn 11. mar 2012 14:30

Det vil sige, at du har forsøgt at fjerne koden til tælleren igen? I så fald har du sikkert ikke fået fjernet koden korrekt og evt. heller ikke fået uploaded siden korrekt efterfølgende.
Mvh. Kim

B2G
 

Re: Problemer med index.html i kompozer

Indlægaf B2G » man 12. mar 2012 00:29

Bruges den fulde sti til index.html [1] synes alt OK.

426 er en FTP-fejlkode [2] som i tekst lyder:
"Connection closed; transfer aborted"

Fejlmeddelelsen "The process cannot access the file because it is being used by another process." har noget med Microsofts webserver at gøre [3].

Umiddelbart vil jeg frikende KompoZer og foreslå at du i stedet kigger lidt på webserveren eller kontakter supportafdelingen hos udbyderen af dit webhotel og får dem til at kigge på din forside.

/B2G

[1] Galleri Sommerfugl
[2] List of FTP server return codes
[3] Microsoft support

JHnr
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: søn 11. mar 2012 13:31

Re: Problemer med index.html i kompozer

Indlægaf JHnr » søn 25. mar 2012 07:01

Tak for hjælpen.
Jeg kontaktede support afdelingen som B2G foreslog og de erkendte at de
Havde haft nogle problemer med uploadningen. Dette skulle nu være løst og
Min hjemmeside ser igen fornuftig ud.
Mange tak for hjælpen.
JHn