Oversættelse af Mozilla-produkter » Er du sikker på at du ønsker...

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11943
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 22:45

Er du sikker på at du ønsker...

Indlægaf Kim Ludvigsen » tirs 5. jul 2011 21:31

I forbindelse på opdatering af Thunderbird er Jørgen og jeg faldet over forskellige oversættelser af "Are you sure you want to ...".

Der er brugt: "Er du sikker på at du ønsker ...", og så den vi mener, der skal bruges: "Er du sikker på at du vil ...".

Jeg vil desuden mene, at vi i denne slags meddelelser skal medtage komma, da der er tale om almindelige sætninger, altså: "Er du sikker på, at du vil ...".

Hvad siger I andre?

Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0
Mvh. Kim

jeje
 
Indlæg: 429
Tilmeldt: fre 14. aug 2009 23:52

Re: Er du sikker på at du ønsker...

Indlægaf jeje » lør 9. jul 2011 10:42

OK

sskroeder
MozillaDanmark
 
Indlæg: 410
Tilmeldt: tirs 21. dec 2004 22:24
Geografisk sted: Odense, Danmark

Re: Er du sikker på at du ønsker...

Indlægaf sskroeder » tors 8. sep 2011 00:01

./security/manager/chrome/pippki/certManager.dtd:<!ENTITY certmgr.deletecert.aftername "Er du sikker på at du ønsker at slette dette certifikat?">
./security/manager/chrome/pippki/pippki.dtd:<!ENTITY resetPassword.text "Hvis du nulstiller din hovedadgangskode, vil alle dine gemte web- og mail-adgangskoder, formulardata, personlige certifikater og private nøgler blive glemt. Er du sikker på at du ønsker at nulstille din hovedadgangskode?">
./security/manager/chrome/pipnss/pipnss.properties:AddModulePrompt=Er du sikker på at du ønsker at installere dette sikkerhedsmodul?
./security/manager/chrome/pipnss/pipnss.properties:DelModuleWarning=Er du sikker på at du ønsker at slette dette sikkerhedsmodul?
./security/manager/chrome/pipnss/security.properties:PostToInsecureFromSecureMessage=Selvom denne side er krypteret, vil informationen, som du har indtastet, blive sendt over en ukrypteret forbindelse og kan let læses af en tredjepart. ##Er du sikker på at du ønsker at fortsætte med at sende denne information ?##
./security/manager/chrome/pipnss/security.properties:PostToInsecureFromInsecureMessage=Informationen, som du har indtastet, vil blive sendt over en ukrypteret forbindelse og kan let læses af en tredjepart.##Er du sikker på at du ønsker at fortsætte med at sende denne information?##
./toolkit/chrome/passwordmgr/passwordmgr.properties:noMasterPasswordPrompt=Er du sikker på at du ønsker at vise dine adgangskoder?
./toolkit/chrome/passwordmgr/passwordmgr.properties:removeAllPasswordsPrompt=Er du sikker på at du ønsker at fjerne alle dine gemte adgangskoder?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:quitCancelDownloadsAlertMsg=Hvis du afslutter nu vil hentning af 1 fil blive annulleret. Er du sikker på at du ønsker at afslutte?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:quitCancelDownloadsAlertMsgMultiple=Hvis du afslutter nu vil hentning af %S filer blive annulleret. Er du sikker på at du ønsker at afslutte?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:quitCancelDownloadsAlertMsgMac=Hvis du afslutter nu vil hentning af 1 fil blive annulleret. Er du sikker på at du ønsker at afslutte?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:quitCancelDownloadsAlertMsgMacMultiple=Hvis du afslutter nu vil hentning af %S filer blive annulleret. Er du sikker på at du ønsker at afslutte?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:offlineCancelDownloadsAlertMsg=Hvis du går offline nu vil hentning af 1 fil blive annulleret. Er du sikker på at du ønsker at gå offline?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:offlineCancelDownloadsAlertMsgMultiple=Hvis du går offline nu vil hentning af %S filer blive annulleret. Er du sikker på at du ønsker at gå offline?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:enterPrivateBrowsingCancelDownloadsAlertMsg=Hvis du går i Privat browsing tilstand nu vil 1 filhentning blive annullerert. Er du sikker på at du ønsker at gå i Privat browsing tilstand nu?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:enterPrivateBrowsingCancelDownloadsAlertMsgMultiple=Hvis du går i Privat browsing tilstand nu vil %S filhentninger blive annullerert. Er du sikker på at du ønsker at gå i Privat browsing tilstand nu?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:leavePrivateBrowsingCancelDownloadsAlertMsg=Hvis du forlader Privat browsing tilstand nu vil 1 filhentning blive annullerert. Er du sikker på at du ønsker at forlade Privat browsing tilstand nu?
./toolkit/chrome/mozapps/downloads/downloads.properties:leavePrivateBrowsingCancelDownloadsAlertMsgMultiple=Hvis du forlader Privat browsing tilstand nu vil %S filhentninger blive annullerert. Er du sikker på at du ønsker at forlade Privat browsing tilstand nu?
./calendar/installer/mui.properties:MUI_UNTEXT_ABORTWARNING=Er du sikker på at du ønsker at afbryde afinstallationen af $BrandFullName?
./mail/installer/mui.properties:MUI_TEXT_ABORTWARNING=Er du sikker på at du ønsker at afslutte guiden Opsætning af $BrandFullName?
./mail/installer/mui.properties:MUI_UNTEXT_ABORTWARNING=Er du sikker på at du ønsker at afbryde afinstallationen af $BrandFullName?
./mail/chrome/messenger/news.properties:cancelConfirm=Er du sikker på at du ønsker at annullere denne meddelelse?
./mail/chrome/messenger/prefs.properties:cancelWizard=Er du sikker på at du ønsker at afslutte Kontoguiden? \n\nHvis du afslutter, vil alle oplysninger, som du har indtastet blive glemt og kontoen vil ikke blive oprettet.
./mail/chrome/messenger/prefs.properties:confirmRemoveAccount=Er du sikker på at du ønsker at fjerne kontoen "%S"?
./browser/installer/mui.properties:MUI_TEXT_ABORTWARNING=Er du sikker på at du ønsker at afslutte guiden Opsætning af $BrandFullName?
./browser/installer/mui.properties:MUI_UNTEXT_ABORTWARNING=Er du sikker på at du ønsker at afbryde afinstallationen af $BrandFullName?
./browser/chrome/browser/places/places.properties:tabs.openWarningMultipleBranded=Du er ved at åbne %S faneblade. Dette kan muligvis reducere hastigheden på %S mens siderne indlæses. Er du sikker på at du ønsker at fortsætte?
./mobile/chrome/overrides/passwordmgr.properties:noMasterPasswordPrompt=Er du sikker på at du ønsker at vise dine adgangskoder?
./mobile/chrome/overrides/passwordmgr.properties:removeAllPasswordsPrompt=Er du sikker på at du ønsker at fjerne alle adgangkoder?
/Søren Munk Skrøder

mogenshf
 

Re: Er du sikker på at du ønsker...

Indlægaf mogenshf » tirs 29. nov 2011 13:20

Meningen med indlæg fra sskroeder er vel, at han har fundet ALLE de steder, hvor 'ønsker' bør rettes til 'vil'?

Bare for at være sikker på, at jeg/andre forstår det. Og det er en god idé!

hilsen Mogens

NB: Nu kom den mærkelige besked igen??? Det indtastede brugernavn er allerede i brug, vælg venligst et andet.

Hvorfor kan jeg ikke anvende mit registrerede brugernavn, men må 'opfinde' et nyt hver gang? Er det fordi, jeg ikke var logget ind? Mærkeligt!

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11943
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 22:45

Re: Er du sikker på at du ønsker...

Indlægaf Kim Ludvigsen » tirs 29. nov 2011 13:26

mogenshf skrev: Meningen med indlæg fra sskroeder er vel, at han har fundet ALLE de steder, hvor 'ønsker' bør rettes til 'vil'?


Ja, det har sikkert været en huskeliste.

mogenshf skrev: NB: Nu kom den mærkelige besked igen??? Det indtastede brugernavn er allerede i brug, vælg venligst et andet.

Hvorfor kan jeg ikke anvende mit registrerede brugernavn, men må 'opfinde' et nyt hver gang? Er det fordi, jeg ikke var logget ind? Mærkeligt!


Ja, det sker, hvis du ikke er logget ind. Systemet kan jo ikke se, om det er dig, der vil bruge det pågældende brugernavn, eller om det er Ivan i Rusland. Du skal bare huske at logge dig ind i stedet.
Mvh. Kim