Firefox » Forskel på browsere

Nisen
 

Forskel på browsere

Indlægaf Nisen » tirs 19. sep 2017 13:56

Jeg har efter hånden arbejdet en del med at lave en ny blog. Det skal dog siges at det er på "begynder" niveau, og er derfor ikke så hård til at PHP, HTML, CSS osv.

Jeg er godt klar over at der kan være forskel på hvordan hjemmesiden ser ud og reagere alt efter hvilken browser man ser hjemmesiden på. Dette har ikke været et problem for mig indtil videre.

Nu er det så desværre blevet et problem, da mit nye nyhedsbrev-popup simpelthen ikke fungere korrekt på firefox. Det kan man se, hvis man venter 10 sek på forsiden [url]http://hovedbunden.dk[/url].

Mit spørgsmål er: Hvorfor er der denne forskel på browsere? Og kan det lade sig gøre for "almindelige" mennesker selv at rette det til, eller skal man bare prøve med et andet plug-in?

På forhånd tak! :-)

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0

Kim Ludvigsen
MozillaDanmark
 
Indlæg: 11365
Tilmeldt: lør 5. mar 2005 21:45

Re: Forskel på browsere

Indlægaf Kim Ludvigsen » tirs 19. sep 2017 14:19

Nu har jeg ventet over 1 minut med både Firefox og Chrome, og der sker ikke noget. Kan du ikke lige forklare lidt nærmere, hvad der skal ske, og om man selv skal gøre noget, eller om man bare skal vente.
Mvh. Kim

nisen
 

Re: Forskel på browsere

Indlægaf nisen » fre 22. sep 2017 13:22

Beklager det sene svar.

Jeg fandt selv en fornuftig løsning. Jeg betalte for et premium plugin, hvor der rent faktisk var lignende problem. Der fulgte heldigvis support med, da man købte pluginet, og de fixede hurtigt problemet for mig :-)

Skulle nogle falde over dette indlæg, så vil jeg da anbefale, at man betaler for et ordentligt plugin til indsamling af nyhedsbreve. Jeg er overbevist om at det bedst kan svare sig i det lange løb.

Tusind tak for din tid Kim

Mvh nisen
http://hovedbunden.dk