Skriv et svar: Firefox » langsom indtastning i søgefelter

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: langsom indtastning i søgefelter

Re: langsom indtastning i søgefelter

Indlæg af Kim Ludvigsen » tirs 30. okt 2018 17:34

Hej Christian

Hvis det er fane-junkies, som har problemer, så prøv med en ændring af indstillingen for indholdsprocesser. En nulstilling ændrer ikke på den indstilling.

Re: langsom indtastning i søgefelter

Indlæg af Support » tirs 30. okt 2018 17:30

Hej Kim,

der er nogen af vores kunder som er "fane junkies" dvs. de har en del aktive faner åbent, men det har indtil nu ikke været nogen problem, nogen af dem som har problemer har faktisk ret kraftige maskiner og masser af ram. Jeg prøver om jeg kan en af dem til at nulstille sin Firefox, hvis det hjælper hører du fra mig.

Christian

Re: langsom indtastning i søgefelter

Indlæg af Kim Ludvigsen » tirs 30. okt 2018 17:23

Hej Christian

Øv, den slags midlertidige problemer er ekstra svære at løse. De mest almindelige årsager til fejl er udvidelser og hardwareacceleration, men hvis det ikke hjælper med fejlsikret tilstand, så er det ikke der, problemet ligger.

Kan det være noget i andre faneblade, der stjæler processor-kraft?

Hvis en bruger er villig til at prøve at nulstille sin Firefox, er det måske et forsøg værd. Det betyder, at vedkommende mister sine installerede udvidelser, temaer, indstillinger m.m.
https://support.mozilla.org/da/kb/nulst ... -og-rette-

Måske det kan gøre en forskel at ændre indstillingen for antal af indholdsprocesser:
https://support.mozilla.org/da/kb/firef ... stillinger

Bruger alle samme styresystem og version af det, eller kan der være en rød tråd der?

Ved du, om siden er færdigindlæst, når de indtaster? Ellers kan det måske være hentning af det manglende indhold, som driller.

Re: langsom indtastning i søgefelter

Indlæg af Support » tirs 30. okt 2018 16:10

Hej Kim,

det er standard PC stationær med tilhørende tastatur eller bærbar, ikke noget fancy ekstra udstyr og det er kun 10 % af vores bruger (ca. 5000) som har problemet, fejlsikker tilstand hjælper ikke, heller ikke genstart af firefox, det er der den ene øjeblik og så er det væk bar for at dukke op igen efter et par minutter, der er ikke plugins eller tjenester installeret på vores kunders pc ér, alle andre browser fungerer uden dette problem.

Christian

Re: langsom indtastning i søgefelter

Indlæg af Kim Ludvigsen » tirs 30. okt 2018 10:28

Hej Support

Det er lidt svært, når det er kunder, som man vel ikke kan forvente vil bruge særlig lang tid på at finde en løsning. Der kan være mange ting, som driller, og første skridt er normalt at prøve at starte Firefox i fejlsikret tilstand for at se, om problemet så forsvinder.

Fejlsikret tilstand deaktiverer udvidelser, som kan drille, og deaktiverer også hardwareacceleration, som også kan være en årsag her. Om fejlsikret tilstand:
https://support.mozilla.org/da/kb/loes- ... t-tilstand

Ved du, om kunderne benytter tastaturet til at indtaste eller, om de kan risikere at benytte et virtuelt tastatur? Prøv at læse dette indlæg i det engelske supportforum (sjovt nok fra en dansker):
https://support.mozilla.org/da/questions/1180332

langsom indtastning i søgefelter

Indlæg af Support » tirs 30. okt 2018 10:08

Hej,

vi har et cloud system til den danske sundhedssektor og anbefaler Firefox til vores kunder. Siden den sidste Firefox update er der rapporter om diverse søgefelter i vores system som forsinker indtastning, f.e. man taster en patients cpr nummer så stopper indtastning efter de første 6 tal og fortsætter efter 2-5 sekunder med de næste 4. Felterne er rene søgefelter og der er ingen java scripts som opdaterer eller udfører andre services. Det er ikke alle bruger som har dette problem, vi har f.e ingen PC her på kontor som kan genskabe denne fejl.

på forhånd tak for løsningsforslag

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/70.0.3538.77 Safari/537.36