Skriv et svar: Firefox » Firefox streaming og video playback

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Firefox streaming og video playback

Re: Firefox streaming og video playback

Indlæg af Kim Ludvigsen » man 17. jun 2019 20:26

Underligt, min Firefox har understøttelse for fuldstændigt det samme som Chrome, inklusive H.264 + MSE & H.264. Dette når jeg starter Firefox i fejlsikret tilstand, så det er ikke en udvidelse, som tilføjer understøttelsen. Der er tale om en nyinstalleret Windows 10, uden at der er installeret ekstra codecs.

Det er især underligt, at du får at vide, at der ikke er understøttelse for H.264, selvom du har Cisco-pluginnet installeret (har du valgt Aktiver altid for pluginnet?)

Siger Chrome, at du har understøttelse for H.264 + MSE & H.264? Mit gæt er, at det er noget i styresystemet, der driller, men i så fald skulle understøttelse for de to formater også mangle i Chrome.

Firefox streaming og video playback

Indlæg af ChamDK » man 17. jun 2019 13:24

Hej

Jeg har forsøgt ved gentagende søgninger at fikse det simple problem at ikke alle video afspilninger virker i firefox, det virker fint i Chrome.

Har disablet alle addons, genstartet fejlsikret tilstand, slettet cache, geninstalleret firefox, checket at cisco h264 plugin er installeret.

Virker bare ikke. nogen hints?

hvis jeg går på http://www.youtube.com/html5 siger den jeg mangler
H.264 + MSE & H.264

nogen hints inden jeg permanent skifter til chrome, som virker! :)

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0