Skriv et svar: Firefox » Udskriv pdf

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Udskriv pdf

Re: Udskriv pdf

Indlæg af Jørgen Rasmussen » søn 17. maj 2020 17:15

Hej Preben

Firefox kan indstilles til at vise en pdf-fil, til at hente den, til at spørge dig om, hvad den skal gøre med filen, eller til at åbne den med et eksternt program.
Websider kan være udformet sådan, at hvis du klikker på et link til en pdf-fil, hentes pdf-filen, selvom du har indstillet Firefox til at vise den.

Du kan kontrollere, om du har sat Firefox til at vise pdf-filer:
Åbn Firefox' indstillinger. Klik på "Generelt". Rul ned til afsnittet "Programmer". Find "Portable Document Format (PDF)" i kolonnen "Indholdstype". Vælg "Vis sammendrag i Firefox", hvis du vil have Firefox til at vise filen.
Genstart Firefox og se, om det hjælper.

Udskriv pdf

Indlæg af Gæst » lør 16. maj 2020 19:39

Hej
Når jeg skal udskrive fra PC, er der sket det, f.eks. jeg skal udskrive fra min bank når de sender en mail om et eller andet. Normalt klikker jeg på pdf og den popper op min skærm og jeg udskriver. Nu skal jeg via Denne PC og via overførelser før jeg kan se og udskrive beskeden fra banken. Det forekommer også i andre tilfælder.
Er det noget der kan rettes?
Tak på forhånd.
vh
Preben Lindtofte

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:76.0) Gecko/20100101 Firefox/76.0