Skriv et svar: Firefox » Loader langsomt i Firefox

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Loader langsomt i Firefox

Re: Loader langsomt i Firefox

Indlæg af wowwow » tors 29. okt 2020 11:35

Hej Jørgen,

mange tak for svar. Altså nu har jeg prøvet at rydde cache, men det har desværre ikke hjulpet. Jeg er ikke sikker på at det har noget at gøre med administrationsdelen, fordi problemet er der jo ikke i Google Chrome, kun i Firefox. Men jeg må prøve at lede videre...:-)

vh,
Hans

Re: Loader langsomt i Firefox

Indlæg af Jørgen Rasmussen » ons 28. okt 2020 18:33

Hej Hans

Selv hvis jeg havde adgang til dit administrationsmodul, tvivler jeg på, at jeg kunne finde ud af, hvad der er skyld i dit problem.
Du kan prøve at rydde Firefox' cache og se om det hjælper. Du kan læse om rydning af cachen her: https://support.mozilla.org/da/kb/saada ... efox-cache

Jeg har fjernet linket i dit indlæg. Jeg ser desværre nogle indlæg her i forummet, som jeg anser for at være forsøg på SEO.

Loader langsomt i Firefox

Indlæg af wowwow » ons 28. okt 2020 16:37

Hej,

jeg har en side som hedder XXX - men når jeg logger ind i administrationsmodulet på Firefox og laver ændringer, så kan jeg ikke se dem - Men hvis jeg logger ind på Google Chrome, så kan jeg godt se ændringerne med det samme - nogen der ved hvordan jeg får Firefox til at vise ændringerne på siden med det samme ?

mvh,
Hans

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/86.0.4240.111 Safari/537.36