Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Dårligt mailsystem!!!

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Dårligt mailsystem!!!

Re: Dårligt mailsystem!!!

Indlæg af Kim Ludvigsen » tors 1. mar 2018 17:32

Hej Vagn

Det er ikke mailprogrammet, der er noget galt med.

Du har sandsynligvis vedhæftet en fil til mailen, eller du har indsat billeder i den. Problemet er så, at mailen kommer til at fylde mere end din mailudbyders mailserver kan/vil klare.

De fleste mailservere har en begrænsning på 10 MB, men på grund af såkaldt overhead i en mail, er den reelle grænse omkring 6,5 MB. Fylder mailen mere, kan den ikke sendes, og man får en fejlmeddelelse fra mailserveren.

I dit tilfælde kan grænsen dog være betydeligt mindre. Det ser ud som om, mailserveren af en eller anden grund har sat en midlertidig lavere grænse. Og du kan så risikere, at grænsen hæves efter et stykke tid. Hvis du vil vide, hvad der præcis er galt, så kontakt din mailudbyder (Stofa).

Dårligt mailsystem!!!

Indlæg af Vagn Frederiksen » tors 1. mar 2018 17:21

Hvad betyder dette:

Størrelsen på den meddelelse, du er ved at sende, overstiger en midlertidig størrelsesgrænse på serveren. Meddelelsen blev ikke sendt; prøv at gøre meddelelsen mindre, eller vent lidt og prøv igen. Serveren svarede: 4.1.1 rPxnekzJtqPSV <marketing@wildhunterb2b.ie> requested action aborted, try again later [Stofa-24507].


Ved du om der findes et dårligere mailprogram end dette?

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; ASU2JS; rv:11.0) like Gecko