Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » thunderbird

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: thunderbird

Re: thunderbird

Indlæg af Kim Ludvigsen » tors 18. okt 2018 22:31

Hej Henning

Når Thunderbird skifter sprog, så skyldes det, at du har et sikkerhedsprogram, der opdaterer Thunderbird i stedet for, at du bruger Thunderbirds egen opdateringsfunktion. Det er ikke altid sikkerhedsprogrammerne kan finde ud af at opdatere til det rigtige sprog. Læs mere om problemet og om løsningen her:
https://support.mozilla.org/da/kb/firef ... fter-sprog

Det er lidt sværere at sige, hvad der er problemet, når du må vente uden at have flere oplysninger. Det kan også være et sikkerhedsprogram, der driller der, men det kan fx også være en ustabil internetforbindelse eller problemer på mailserveren.

thunderbird

Indlæg af henning olesen » tors 18. okt 2018 20:50

hej, hvad er det lige der sker med Thunderbird?, jeg får ofte problemer med mails,Thunderbird svarer ikke,venter på dit og dat, og kan så sidde og vente vente og vente. Synes også at være blever oplyst af man har fået amerikansk ejer, mit mailprogram er pludseligt ændret fra dansk til engelsk men ikke på mine to bærbare,en hjemme og en i sommerhus.
mvh
henning olesen

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2486.0 Safari/537.36 Edge/13.10586