Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Thunderbird kan ikke finde mailkonto

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Thunderbird kan ikke finde mailkonto

Re: Thunderbird kan ikke finde mailkonto

Indlæg af Jørgen Rasmussen » tirs 27. okt 2020 16:26

Har du prøvet med manuel opsætning?
Filer -> Ny -> Eksisterende mailkonto. Indtast oplysningerne, Thunderbird beder om. Klik på "Manuel Opsætning". Kontrollér oplysningerne og ret dem evt., så de stemmer med de oplysninger, din mailudbyder har oplyst. Når du har gjort det, så klik på "Opret konto".

Re: Thunderbird kan ikke finde mailkonto

Indlæg af mosen02 » tirs 27. okt 2020 15:07

Uanset hvad jeg har prøvet, får jeg svar i retning af: Thunderbird kan ikke få få forbindelse til serveren Dansknet. :?: :?: :?: :?:

Thunderbird kan ikke finde mailkonto

Indlæg af mosen02 » tirs 27. okt 2020 12:05

På grund af problemer med at genopsætte mailkonti på anden PC, blev det nødvendigt at slette kontiene hos thunderbird. I følge samtalen med min udbyder skulle det være enkelt at tilføje igen, teknikeren prøvede på sin computer, og det virkede. Det vindue han fandt ved opstart hos thunderbird, for at tilføje en konto,fandtes ikke på min side når jeg opstartede thunderbird, . Jeg har også prøvet med: Filer>ny>eksisterende mailkonto, men thunderbird kunne intet finde. :?

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:81.0) Gecko/20100101 Firefox/81.0