Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Sort tema i THB

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Sort tema i THB

Re: Sort tema i THB

Indlæg af mohafo » lør 21. nov 2020 11:52

Hej Jørgen!

Min vens problem var bare så enkelt: skift tema, så nu er alt OK!

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke kunne finde temaet, da vi så på det sidst, men det burde jeg selvfølgelig have gjort.

Så der blev ikke brug for din 'genvej', men vi kender godt det med farverne, vi bruger nemlig begge 2-farvet mail (baggrund og tekst) i Thb.

mvh. mohafo

Re: Sort tema i THB

Indlæg af Jørgen Rasmussen » fre 20. nov 2020 21:54


Re: Sort tema i THB

Indlæg af mohafo » tors 19. nov 2020 11:49

Tak Jørgen! Jeg tjekker hos ham, om der er et separat sort tema, men da jeg selv havde problemet, var det ikke tilfældet, og jeg har altid en håndfuld temaer at skifte mellem, så jeg kender systemet.

mvh. mohafo

Re: Sort tema i THB

Indlæg af Jørgen Rasmussen » ons 18. nov 2020 18:19

Hej mohafo

Klik på menuknappen i Thunderbird og vælg "Tilføjelser". Det åbner fanebladet Tilføjelser. Klik på "Temaer". Klik på "Aktiver" ud for et af de andre temaer. Luk fanebladet Tilføjelser.

Sort tema i THB

Indlæg af mohafo » ons 18. nov 2020 16:33

For nogle uger siden, blev et sort/hvidt tema præsenteret i Thunderbird. Jeg husker ikke, hvilken version det var, men det er i hvert forsvundet nu i seneste version (hos mig!).

Når man viste 'indstillinger' og 'kontoindstillinger' var baggrunden sort og teksterne hvide. Jeg fandt aldrig ud af, hvordan man kunne skifte til 'normal' tema igen, før alt igen blev normalt.

MEN: en ven, jeg hjælper, døjer stadig med dette sorte tema, og jeg kan ikke finde ud af, hvordan man fjerner det. Vi har begge version 78.4.3 (32 bit).

Kan i kloge brugere ikke give mig nogle instrukser, så han kan få det 'normale' lyse tema tilbage, tak! Det var vel meningen, at man kunne skifte til lyst tema efter smag og behag?

mvh. mohafo

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:82.0) Gecko/20100101 Firefox/82.0