Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » mails kommer ikke frem med det samme

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: mails kommer ikke frem med det samme

Re: mails kommer ikke frem med det samme

Indlæg af Jørgen Rasmussen » fre 21. maj 2021 15:35

Jeg ved ikke, hvorfor nogle af din mails er længe om at nå frem. Hvis du har sendt mailen fra Thunderbird uden problemer, må den blive forsinket på vejen til modtagerens indbakke. Mailen kan passere flere servere undervejs udover din mailudbyders udgående server og modtagerens mailudbyders indgående server. Det er ikke sikkert, at mailserverne videresender mailen med det samme. Det kan være, at mailen bliver skannet for virus. Det kan også være, at det bliver tjekket, om afsenderadressen er så en liste, der skal blokeres for at sende spam.

mails kommer ikke frem med det samme

Indlæg af jm3 » fre 21. maj 2021 13:19

Hej Jørgen,
Når jeg sender mails, kan jeg se at de er sendt med det samme. Desværre kommer de ikke frem til modtager med det samme. Nogle gange kan de være 1-2 dg undervejs. Når jeg forsøger at sende med microsoft mail - som er tilknyttet min thunderbird får modtageren dem med det samme. Min primær mail er telia.

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36