Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Thunderbird vil ikke start op

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Thunderbird vil ikke start op

Re: Thunderbird vil ikke start op

Indlæg af Jørgen Rasmussen » søn 24. okt 2021 12:34

Kan du starte Thunderbird i fejlsikret tilstand? (Hold Skift-tasten nede, mens du starter Thunderbird).

Det kan også være, at Thunderbird ikke blev lukket korrekt ned. Kontrollér at Thunderbird ikke kører: Åbn Windows Jobliste. Se under processer. Undersøg om thunderbird.exe kører. Hvis den gør, så afbryd processen.

Tryk på Windows-tasten for at åbne Startmenuen. Skriv %appdata%\Thunderbird\Profiles (mens du taster, startes en Windows-søgning). Tryk på Enter-tasten. Det åbner en mappe med Thunderbird-profiler. Åbn mappen, der ender på .default (hvis der kun er den ene mappe). Slet følgende filer: parent.lock, old parent.lock, session.json og xulstore.json. Dette vil bl.a medføre, at layoutet i Thunderbird nulstilles til de oprindelige indstillinger.
Start Thunderbird.

Thunderbird vil ikke start op

Indlæg af SPN » lør 23. okt 2021 12:13

Når jeg på min pc prøver at starte min mail op sker der ikke noget, jeg har prøvet at går fejl finde kommer der ikke noget frem, jeg har også prøvet at geninstaller thunderbird uden det har virket.
hvad kan jeg ellers prøve?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/95.0.4638.54 Safari/537.36 Edg/95.0.1020.30