Skriv et svar: MozillaDanmark generelt » Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Re: Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Indlæg af Kim Ludvigsen » fre 5. jan 2018 09:06

Hej NilsTorben

Firefox husker normalt sine indstillinger, så de ikke ændres ved en opdatering. Det gælder både indstillinger for filtyper og indstillinger for søgemaskiner. Måske du har et andet program, der laver rod? Det er typisk sikkerhedsprogrammer eller programmer til automatisk opdatering, der kan lave rod.

Når du nævner Yahoo Search, så fristes jeg til at spørge, hvilket sprog du har i din Firefox - og om det er i søgefeltet eller et andet/andre steder, at Yahoo Search dukker op.

Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Indlæg af NilsTorben » fre 5. jan 2018 08:51

Hvorfor skal enhver opdatering af Firefox resultere i, at filtypen htmlfile bliver udskiftet med "firefoxhtml?" Pisseirriterende. Jeg må så omdøbe tilbage, da jeg selv styrer mit system.
Og hvorfor bliver Yahoo search ved at dukke op, så jeg må fjerne den igen.
En virkelig irriterende tendens, der går igen både i windows, der i høj grad forsøger at forhindre mig i at bruge min computer ("Du har ikke rettighed til at åbne denne fil" især i Windows 7), Google er også slem, gemmer og behandler åbenbart alt, hvad jeg foretager mig, hvis ikke jeg gør mig til specialist i alle de skjulte faciliteter.
Google er Big Brother.

Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0