Skriv et svar: MozillaDanmark generelt » Nogen driver vist gæk med firefox

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Nogen driver vist gæk med firefox

Re: Nogen driver vist gæk med firefox

Indlæg af Jakob Kappel » lør 4. jul 2020 07:46

Det var da irriterende.

Men det har ikke noget med Firefox eller Chrome at gøre som sådan.

Når du besøger et websted, så sender din browser information til serveren for at fortælle om nogle af din computers egenskaber (fx hvor stor din skærm er, hvilket sprog du foretrækker at få vist sider på osv.) På dén måde kan serveren sende de rette versioner af siderne til dig.

Visse websteder med dårlige hensigter misbruger desværre denne funktion til at få deres forsøg på at snyde folk til at fremstå mere troværdige.

Prøv at gå til Indstillinger i Firefox > Privatliv & sikkerhed, og se, om der er et flueben ud for "Bloker pop op-vinduer" (ret langt nede på siden). Hvis ikke, så prøv at slå det til.

Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at ændre indstillingerne for Udvidet beskyttelse mod sporing. Det kan du læse mere om her: https://support.mozilla.org/da/kb/udvid ... od-sporing

Nogen driver vist gæk med firefox

Indlæg af Jyden » lør 6. jun 2020 06:41

DSC_0290[1].JPG
Jeg har oplevet noget tilsvarende før. Da var det med google. Jeg sendte selvfølgelig besked til google Danmark, men hørte aldrig noget. Bedøm selv

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:77.0) Gecko/20100101 Firefox/77.0