Skriv et svar: KompoZer / Nvu » Gammel hjælpefil?

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Gammel hjælpefil?

Re: Gammel hjælpefil?

Indlæg af Kim Ludvigsen » man 25. jan 2010 04:49

Med 0.7.10 så burde forskellen ikke være så forfærdelig stor. Det må vist især være omkring css-editoren, der er forskel. Der er en betaversion ude, og her er forskellen noget større.

Som sagt, så koncentreres kræfterne om at tilrette selve programmet, så jeg kan forestille mig, at der slet ikke arbejdes på hjælpefilerne. og de vil heller ikke blive oversat til dansk.

Re: Gammel hjælpefil?

Indlæg af Ditlev Petersen » man 25. jan 2010 00:43

0.7.10, så det er vist den nyeste. I øvrigt er "hjælpen" på engelsk, så man kunne evt. indtil videre blot kopiere den nyeste engelske, hvis den er lavet.

Re: Gammel hjælpefil?

Indlæg af Kim Ludvigsen » man 25. jan 2010 00:06

Hvilken version af KompoZer har du hentet?

Det kan sikkert godt passe, at hjælpen er forældet. Kræfterne koncentreres om at tilrette programmet.

Gammel hjælpefil?

Indlæg af Ditlev Petersen » søn 24. jan 2010 23:18

Jeg har hentet Kompozer, men har en smule svært ved at navigere rundt. Dog blev jeg lidt klogere ved at se på Ludvigs side og så i øvrigt at prøve lidt forskelligt. Men hvis jeg i min Kompozer vælger Hjælp/Help contents, så får jeg noget op, som ser forkert ud. Det er som om det er hjælpen til en anden version af programmet. De menuvalg, der foreskrives i hjælpen, er ikke til stede (f.eks. tilpasning af værktøjslinie). På Ludvigs side ser jeg, at man da bare skal højreklikke. Aha, men så er der måske noget galt med "hjælpen"?

Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; da) Presto/2.2.15 Version/10.10