Skriv et svar: KompoZer / Nvu » Opload ny side

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Opload ny side

Re: Opload ny side

Indlæg af Keller » ons 14. nov 2018 12:51

Hej Kim

Tak for info. Så må jeg se om jeg kan finde ud af Joomla.

Mvh.
Lars

Re: Opload ny side

Indlæg af Kim Ludvigsen » ons 14. nov 2018 05:39

Hej Lars

Er du sikker på, at du ikke hellere vil bruge Joomla til at lave din side? Det er meget nemmere, og Joomla er mere moderne, så siderne fx også optimeres til mobiltelefoner og tavlecomputere.

Hvis du alligevel vil slette Joomla og selv lave det hele, så skal du ind på webhotellet og fjerne Joombla - det kan ikke gøres fra KompoZer. Hvis du ikke får mulighed for at afinstallere Joomla på webhotellet, så kan du nøjes med at slette filen index.php, der ligger på webhotellet. Du skal nok bruge et FTP-program for at slette den.

Men som sagt, overvej lige en ekstra gang at bruge Joomla. KompoZer er ikke blevet opdateret i rigtig mange år, så mulighederne er ikke fulgt med udviklingen.

Opload ny side

Indlæg af Keller » tirs 13. nov 2018 23:04

Hej
Når jeg oploader en ny side, sker der ikke noget. Jeg har joomla liggende på min side larskeller.dk forsøger at få lagt en ny side på i stedet for joomla, ved at bruge Kompozer.
Hvad skal jeg gøre?
Venlig hilsen
Lars

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36 Edge/17.17134