Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Mails sendt

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Mails sendt

Re: Mails sendt

Indlæg af Kim Ludvigsen » søn 4. mar 2018 15:10

Hej Merete

Du skal først og fremmest fjerne skrivebeskyttet tilstand. Den vil netop gøre det umuligt at skrive til sendt-mappen.

Har du adgang til webmail? I så fald, log ind der og tjek, om der ligger mails i sendt-mappen. Det vil sandsynligvis være på serveren (og altså i webmail), at du er rendt ind i en grænse for størrelsen på mappen.

Du kan også prøve at optimere sendt-mappen i Thunderbird, hvis det er her problemet opstår: Højreklik på mappen Sendt, og klik så på Optimer denne mappe. Når du sletter mails i Thunderbird, slette de reelt ikke, de markeres blot til senere sletning, og de gøres usynlige. Det er først, når mappen optimeres, at de slettes.

Mails sendt

Indlæg af 44rete » søn 4. mar 2018 14:17

Når jeg sender mails, går den ikke over i send, der står send mails er fuld, men jeg har slettet alle sendte mails. Jeg har sat den i skrivebeskyttet tilstand og nu vil den heller ikke sende. Hvad gør jeg?
Venlig hilsen
Merete Frderiksen

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36 Edge/16.16299