Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » outlook koblet til thurnderbird?

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: outlook koblet til thurnderbird?

Re: outlook koblet til thurnderbird?

Indlæg af Jørgen Rasmussen » man 13. jan 2020 18:09

Hej ALuise

Du kan godt sætte Thunderbird op til at fungere med din Outlook-konto. Thunderbird har også nogle standardmapper under en "konto", der hedder Lokale mapper. Hvis du vil lukke din Outlook-konto, skal du først kopiere eller flytte dine mails fra Outlook-kontoen i Thunderbird til de forskellige mapper under 'Lokale mapper' i Thunderbird.

Alle mails i en mappe (fx indbakken) ligger i én fil. Der er dog muligt at gemme en mail som en fil i formatet .eml. Den filtype kan læses af flere forskellige mailprogrammer, men er ikke særlig læsevenlig i programmer, der ikke er deciderede mailprogrammer.

outlook koblet til thurnderbird?

Indlæg af ALuise » søn 12. jan 2020 13:29

overvejer thunderbird, men har kun haft online mail-klinet(?) hotmail/outlook.
hvis jeg installerer thunderbird, er den så kædet sammen med min outlook-konto? så hvis jeg feks lukker/afmelder min outlook konto, vil de mails så blive slettet?
og - laver arkiveringsfunktionen i thunderbird kopier af mails på min harddisk? som jeg kan læse offline og også selvom outlook-kontoen evt er nedlagt?
og - er arkivversionen af mine mails fra thunderbird en fil-type der kun kan læses med thunderbird? eller bliver det en slags tekstdokument der kan læses uden thunderbird? (af feks openoffice eller lignende)

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:72.0) Gecko/20100101 Firefox/72.0