Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Sendte beskeder

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Sendte beskeder

Re: Sendte beskeder

Indlæg af Jørgen Rasmussen » tors 13. maj 2021 17:24

Åbn fanebladet "Kontoindstillinger". Find den pågældende konto til venstre på siden. Klik på underpunktet "Kopier & mapper".
Kontroller hvor du har sat Thunderbird til at gemme en kopi, når du sender en meddelelse.
Hvis du har sat et flueben ud for indstillingen "Anbring svar i samme mappe som den besvarede meddelelse", vil meddelelsen blive anbragt i indbakken i stedet for i mapper "Sendte mails", når du svarer på en meddelelse, de ligger i din indbakke.

Er det en POP-konto eller en IMAP-konto? Find den pågældende konto til venstre på siden "Kontoindstillinger". Klik på underpunktet "Serverindstillinger". Hvad står der ud for "Servertype"?

Sendte beskeder

Indlæg af Morfar1 » tors 13. maj 2021 16:31

Hej
Jeg kan ikke forstå hvorfor de beskeder jeg sender,svarer på mails, ikke bliver vist i mappen sendte mails. Men dukker op i indbakken i stedet for.Det er noget nyt den er begyndt på så hvad kan jeg gøre?
MVh Morfar

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:88.0) Gecko/20100101 Firefox/88.0