Skriv et svar: Thunderbird & Lightning » Dobbelt mapper

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Dobbelt mapper

Re: Dobbelt mapper

Indlæg af Jørgen Rasmussen » fre 23. jul 2021 11:37

Thunderbird har som standard nogle mapper. Når man har en mailkonto (IMAP) i Thunderbird, kan man i Thunderbird abonnere på de mapper, som ligger som standard på mailserveren.

Du har muligvis været inde i den pågældende mailkontos indstillinger på Thunderbird, og ændret på indstillingerne på siden "Kopier & mapper".

Når du sender en mail fra din Outlook-konto i Thunderbird, anbringes der automatisk en kopi i mappen "Sendt". Så du behøver ikke sætte Thunderbird til også at anbringe en kopi af meddelelsen. Ellers får du to eksemplarer.

Mht. Kladder, Skabeloner og Arkiv, så brug den første af indstillingerne på siden med indstillingerne på siden "Kopier & mapper":
Gem meddelelseskladder i: Mappen Kladder på (Outlook)
Gem meddelelsesskabeloner i: Mappen Skabeloner på (Outlook)
Hvis du også vil arkivere meddelelser, så vælg Arkiver meddelelser i: Mappen Arkiv på (Outlook).

Du kan selv bestemme, hvilke mapper du vil abonnere på (når der er tale om en IMAP-konto):
Højreklik på din Outlook-konto til venstre i mapperuden og vælg "Abonner". Du skal selvfølgelig abonnere på mapperne, som du har sat Thunderbird til at anbringe meddelelserne i.

Dobbelt mapper

Indlæg af ps76 » fre 23. jul 2021 10:13

PÅ det seneste er der dukket dobbelt op af nogle af mapperne, Sendt, kladder bl.a. Og ser ud som om nogle mails går i den ene, andre i den anden. Har ikke helt kunne kortlægge det endnu. Hvad kan det skyldes? Jeg har også pludselig fået en "Uønsket mail" mappe. Kan det have noget at gøre med at jeg har installeret Outlook på min pc også, for lige den mappe kommer vel fra Outlook?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/92.0.4515.107 Safari/537.36
Vedhæftede filer
dobbelt.jpg
dobbelt.jpg (5.33 KiB) Vist 1165 gange