Skriv et svar: KompoZer / Nvu » Smart knap

Hvis du skal beskrive et problem, kan et skærmbillede ofte være en god hjælp. Læs evt. guiden Hvordan uploader jeg et billede.

For at hindre automatisk spam, beder vi dig svare på dette simple spørgsmål.
  • :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
  • BBkode er slået TIL
    [img] er slået TIL
    [flash] er slået FRA
    [url] er slået TIL
    Smilies er slået TIL
Udvidet visning

Emnegennemgang: Smart knap

Re: Smart knap

Indlæg af flemmings » søn 1. sep 2013 11:51

God forklaring og begrundelse - tak for det. mvh. Flemming

Re: Smart knap

Indlæg af Kim Ludvigsen » lør 31. aug 2013 18:03

HTML-fejlene:
Knappen indeholder to attributter, som ikke er gyldige i HTML 4.0, men som du bruger: data-referrer="forf_fcn" og data-isbn="9788791299193". Men du kan ikke fjerne de to attributter uden at miste prisfunktionen, for de bruges for at fortælle JavaScriptet, hvilken bog det skal finde.

Jeg ved ikke, om de to attributter vil være tilladt i en anden udgave af HTML. Personligt ville jeg ignorere fejlene og blot fjerne HTML-knappen, nu hvor du ikke har fejlfri HTML.

CSS-fejlene:
De findes alle i JavaScriptet, der laver prisvinduet. Du kan ikke selv rette fejlene, eneste mulighed er at acceptere, at de er der (og så fjerne CSS-knappen), eller at lade være med at bruge JavaScriptet og dermed miste prisvinduet.

Personligt har jeg det sådan, at jeg helst vil lave sider, der kan validere med hensyn til HTML og CSS. Men hvis jeg har brug for en funktion, som tilføjer ugyldig kode, og hvis ellers siden virker fint, så er jeg ikke hellig.

Smart knap

Indlæg af flemmings » lør 31. aug 2013 17:31

På bl. siden http://mardi.dk/kierkegaard.html har jeg indsat en knap med Bedste bogpriser (på øverste skærmbillede). Det fungerer perfekt, men når jeg klikker på de to små ikoner, jeg har stående allernederst til højre på siden (W3C CSS Validation Service), viser de henholdsvis 2 og 26 fejl, som jeg ikke kan gennemskue betydningen af. Kan du hjælpe, Kim? mvh. Flemming

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/29.0.1547.62 Safari/537.36