Side 1 af 1

Firefox mener at alle sider har sikkerhedsproblem

Indlæg: fre 12. apr 2019 07:45
af Metta
Hej. Min firefox browser mener pludselig ikke at nogen sider overhovedet er sikre - ligemeget hvad jeg prøver at gå ind på, kommer beskeden "Oprettede ikke forbindelse - muligt sikkerhedsproblem".
Hvad kan jeg gøre?

På forhånd tak for hjælpen :)

Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_4) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/73.0.3683.103 Safari/537.36

Re: Firefox mener at alle sider har sikkerhedsproblem

Indlæg: fre 12. apr 2019 08:53
af Jørgen Rasmussen
Hej Metta

Klik på knappen 'Mere information' på fejlsiden og fortæl os, hvad der står.

Re: Firefox mener at alle sider har sikkerhedsproblem

Indlæg: lør 13. apr 2019 10:33
af Metta
Hej Jørgen
Tak fordi du svarer
Under mere information står der det , som du kan se på vedhæftede screenshot. Men det står der lige gyldigt hvad jeg prøver at gå ind på, i dette tilfælde gmail.com...

Re: Firefox mener at alle sider har sikkerhedsproblem

Indlæg: lør 13. apr 2019 12:10
af Jørgen Rasmussen
Fejlkoden "SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER" vises ofte, når man har et sikkerhedsprogram (fx. et antivirusprogram) installeret, som opsnapper den sikre forbindelser mellem Firefox og et websted, og sikkerhedsprogrammets mellemliggende certifikat ikke er i Firefox' certifikatlager.

Du kan prøve at geninstallere dit sikkerhedsprogram, mens Firefox er afsluttet, eller du
kan prøve at slå skanningen fra og til igen, mens Firefox er afsluttet. Det kan muligvis få sikkerhedsprogrammet til at anbringe det mellemliggende certifikat i Firefox' certifikatlager. Du kan også slå skanning af krypterede forbindelser fra i din sikkerhedsprogram. Læs denne artikel: https://support.mozilla.org/da/kb/fejlk ... -websteder. (Du kan ikke læse artiklen i Firefox, fordi et forsøg på at besøge websiden vil udløse en fejlside.) Artiklen indeholder vejledninger i, hvordan du slår skanning af sikre forbindelser fra i nogle sikkerhedsprogrammer.