Side 1 af 1

Downloadhelper død

Indlæg: lør 18. maj 2019 15:59
af sunshine200
Jeg har desværre fået opdateret min firefox. Sikke noget m..
Nu kan jeg ikke få lov at downloade da downloaderen er inaktiv. Er der noget jeg skal opsætte på systemet for at få den til at virke. Firefox har nu fået den vane at sætte 7 kopier for at starte og den fungerer ikke før jeg har stoppet de 5 af dem. Irriterende.

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:66.0) Gecko/20100101 Firefox/66.0

Re: Downloadhelper død

Indlæg: søn 19. maj 2019 09:23
af Kim Ludvigsen
Jeg kan se, at du ikke har den nyeste version af Firefox, prøv at opdatere til den nyeste version. Klik på menuknappen => Hjælp => Om Firefox. Firefox vil så hente den nyeste version. Når opdateringen er klar til at blive installeret, får du vist knappen Genstart for at opdatere Firefox, klik på den.

Hvis det stadig ikke virker:
Har du den nyeste version af Downloadhelper? Prøv at åbne siden med tilføjelser (menuknap => Tilføjelser). Klik på tandhjulet øverst på siden, og vælg Søg efter opdateringer.

Hvis det stadig ikke virker:
Problemet kan måske hænge sammen med dit andet problem - kan du forklare nærmere, hvad du mener med de 7 kopier?

Re: Downloadhelper død

Indlæg: tors 23. maj 2019 13:58
af sunshine200
Jeg har nu hentet den nyeste Firefox. Jeg kan ikke li den nye downloader og ønsker den gamle med downloaderknappen. Jeg har dog fået den øverste downloader til at virke.
mht siderne der bliver åbnet se billede

Re: Downloadhelper død

Indlæg: tors 23. maj 2019 15:12
af Kim Ludvigsen
Er det en downloader-knap til Downloadhelper, du mener?

Med hensyn til de syv versioner af Firefox, så er det underprocesser, du har kun én Firefox kørende. Firefox bruger underprocesser for at gøre programmet mere stabilt, fx kan faneblade køres hver sin proces, så hvis et faneblad går ned, så er det kun den proces, der går ned, resten af programmet og de andre faneblade kører videre.

Jeg ved ikke, hvorfor de mange processor gør din Firefox ubrugelig - sker det også efter du har opdateret? I så fald kan du evt. prøve at starte Firefox i fejlsikret tilstand, hvis det virker fint der, så er det sikkert en udvidelse, der driller. Du kan læse om fejlsikret tilstand her:
https://support.mozilla.org/da/kb/loes- ... t-tilstand

Re: Downloadhelper død

Indlæg: lør 25. maj 2019 23:03
af sunshine200
Ja det er efter jeg har fået opdateret den laver det. Sidste gang i forgårs opdaterede jeg browseren og nu er der hele 8 Firefoxfaner der åbner, men nu kommer den da på og viser det den skal. Er der en måde man kan resette firefox så den starter op som ny. Det kunne måske rette problemet.

Re: Downloadhelper død

Indlæg: søn 26. maj 2019 12:36
af Kim Ludvigsen
Ja du kan nulstille Firefox, men hvis du ikke allerede har prøvet fejlsikret tilstand, så prøv det først, så kan du måske slippe for at skulle geninstallere alle udvidelser og ændre diverse indstillinger. Læs, hvordan du starter i fejlsikret tilstand her:
https://support.mozilla.org/da/kb/loes- ... t-tilstand

Du kan læse, hvordan du nulstiller her:
https://support.mozilla.org/da/kb/nulst ... -problemer