Side 1 af 1

linjeafstand

Indlæg: man 25. apr 2016 10:39
af KristianSkov
hej hvordan ændrer jeg linjeafstand i de mails jeg skriver?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2623.112 Safari/537.36

Re: linjeafstand

Indlæg: man 25. apr 2016 15:22
af Jørgen Rasmussen
Hej Kristian

I HTML-mails er det kun muligt at ændre linjeafstanden med lidt kode i mailen:
Opret en ny tom mail. Vælg menuen Indsæt -> HTML. Indsæt følgende kode i tekstfeltet:

<p style="line-height:1.5">

Klik på knappen Indsæt.

Hvis du altid vil bruge den linjeafstand, kan du gemme den tomme meddelelse som en skabelon.

Bemærk, at i Thunderbird fra version 45 vil Enter-tasten lave et nyt afsnit mens Skift+Enter vil indsætte en ny linje. Det kan du ændre under Funktioner > Indstillinger > Redigering > Generelt. Læs evt. mere om nye funktioner her: https://support.mozilla.org/da/kb/nyt-i-thunderbird-45

Re: linjeafstand

Indlæg: ons 27. apr 2016 05:41
af Xonicc
KristianSkov skrev: hej hvordan ændrer jeg linjeafstand i de mails jeg skriver?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2623.112 Safari/537.36Hvis problemet, ligesom hos mig, er opstået efter den seneste opdatering, kan dette svar fra Mozilla´s internationale support måske hjælpe. Det er desværre, efter den seneste opdatering, tilsyneladende ikke muligt, at vælge "Body Text" som default.

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1119515

Re: linjeafstand

Indlæg: tirs 28. jun 2016 14:40
af NOH
Linieafstand i skrevne mails kan ændres til tidligere version af Thunderbird ved at gå i Funktioner - Indstillinger - Redigering - Generelt og her fjerne fluebenet ud for "Når du benytter afsnitsformat, vil...".

Re: linjeafstand

Indlæg: ons 2. nov 2016 14:21
af piano.blue
Tak NOH

Re: linjeafstand

Indlæg: fre 1. feb 2019 11:57
af Gæst
NOH skrev: Linieafstand i skrevne mails kan ændres til tidligere version af Thunderbird ved at gå i Funktioner - Indstillinger - Redigering - Generelt og her fjerne fluebenet ud for "Når du benytter afsnitsformat, vil...".


Tusind tak for det. Hvor tåbelig at have "afsnit" som default istedet for normalt linieskift når du skriver en mail.

Re: linjeafstand

Indlæg: tors 9. jan 2020 18:14
af ejvind
Ja, ên her bruger ordene "Hvor tåbelig"

Han har ret, jeg syntes også det er tåbeligt. Hos mig kan det ikke ophæves
ved at fjerne fluebenet. Jeg vil ikke bruge Thunderbird længere på grund af dette. Programmøren, der har lavet dette, kan ikke være normalt begavet. Han
må være meget højt begavet. - Meget højere end kan forstås af mig, og flest andre.

Også andre fejl forekommer med Thunderbird. Den vil ikke længere importere Outlook .pst filer. Man finder ikke længere gratis converteringsprogrammer på
internettet. Det er helt d*mt, at Thunderbird præsenterer en fejlrapport sende tekstboks, når fejlrapporten ikke bliver taget alvorligt. - For det gør den jo ikke. Det ved jeg. Har afsendt en sådan flere gange. - Der sker ingenting.

Må til at finde et andet program. Microsoft kan man heller ikke regne med. Min Office 7 Outlook må ifølge dens Eula geninstalleres i ubegrænset antal gange. Alligevel popper Microsoft op med en meddelelse om, at den har været geninstalleret for mange gange. Der er grund til at have et velfungerende mail program. For Microsoft er en world wide terrorist på it-området.

Hvad mange ikke er klar over er, at denne mastodont har placeret sin formue på Cayman isles. Microsofts velgørenhed i u-lande lyder af meget. men det er kun en promille af det, de gemmer på Cayman Isles. Det er svær ikke at se sammenhængen i det. - Betaler de for lidt skat i deres fædreland. Og forsøges nedtoning af det via deres ulands hjælp.

Overfor mig poper de op med en løgnagtig og bedragerisk meddelelse om at min
"Office 7 Professional retail version (FFP)", som jeg i sin tid betalte kr. 4500 for, ikke kan geninstalleres på grund af for mange geninstallationer. Programmets Eula siger ret det modsatte.

Forstår udmærket godt, at mange forsøger sig med Thunderbird. Men vær venlig
at rette programmet. Det er den samme fejl, der optræder, når programmet bruges i Ubuntu. Andre alvorlige fejl optrådte også i Ubuntu version 18.04, som jeg prøvekører i disse dage. Tror, at sådan vil det altid blive, når noget er gratis. I beder mig om donation. I må rette jeres Thunderbird først. Ellers er det ikke til vores brug.

Mvh
Ejvind