Side 1 af 1

Dobbelt mapper

Indlæg: fre 23. jul 2021 11:13
af ps76
PÅ det seneste er der dukket dobbelt op af nogle af mapperne, Sendt, kladder bl.a. Og ser ud som om nogle mails går i den ene, andre i den anden. Har ikke helt kunne kortlægge det endnu. Hvad kan det skyldes? Jeg har også pludselig fået en "Uønsket mail" mappe. Kan det have noget at gøre med at jeg har installeret Outlook på min pc også, for lige den mappe kommer vel fra Outlook?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/92.0.4515.107 Safari/537.36

Re: Dobbelt mapper

Indlæg: fre 23. jul 2021 12:37
af Jørgen Rasmussen
Thunderbird har som standard nogle mapper. Når man har en mailkonto (IMAP) i Thunderbird, kan man i Thunderbird abonnere på de mapper, som ligger som standard på mailserveren.

Du har muligvis været inde i den pågældende mailkontos indstillinger på Thunderbird, og ændret på indstillingerne på siden "Kopier & mapper".

Når du sender en mail fra din Outlook-konto i Thunderbird, anbringes der automatisk en kopi i mappen "Sendt". Så du behøver ikke sætte Thunderbird til også at anbringe en kopi af meddelelsen. Ellers får du to eksemplarer.

Mht. Kladder, Skabeloner og Arkiv, så brug den første af indstillingerne på siden med indstillingerne på siden "Kopier & mapper":
Gem meddelelseskladder i: Mappen Kladder på (Outlook)
Gem meddelelsesskabeloner i: Mappen Skabeloner på (Outlook)
Hvis du også vil arkivere meddelelser, så vælg Arkiver meddelelser i: Mappen Arkiv på (Outlook).

Du kan selv bestemme, hvilke mapper du vil abonnere på (når der er tale om en IMAP-konto):
Højreklik på din Outlook-konto til venstre i mapperuden og vælg "Abonner". Du skal selvfølgelig abonnere på mapperne, som du har sat Thunderbird til at anbringe meddelelserne i.