Side 1 af 1

Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Indlæg: fre 5. jan 2018 08:51
af NilsTorben
Hvorfor skal enhver opdatering af Firefox resultere i, at filtypen htmlfile bliver udskiftet med "firefoxhtml?" Pisseirriterende. Jeg må så omdøbe tilbage, da jeg selv styrer mit system.
Og hvorfor bliver Yahoo search ved at dukke op, så jeg må fjerne den igen.
En virkelig irriterende tendens, der går igen både i windows, der i høj grad forsøger at forhindre mig i at bruge min computer ("Du har ikke rettighed til at åbne denne fil" især i Windows 7), Google er også slem, gemmer og behandler åbenbart alt, hvad jeg foretager mig, hvis ikke jeg gør mig til specialist i alle de skjulte faciliteter.
Google er Big Brother.

Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Re: Hvorfor vil Firefox tage kontrol over min PC?

Indlæg: fre 5. jan 2018 09:06
af Kim Ludvigsen
Hej NilsTorben

Firefox husker normalt sine indstillinger, så de ikke ændres ved en opdatering. Det gælder både indstillinger for filtyper og indstillinger for søgemaskiner. Måske du har et andet program, der laver rod? Det er typisk sikkerhedsprogrammer eller programmer til automatisk opdatering, der kan lave rod.

Når du nævner Yahoo Search, så fristes jeg til at spørge, hvilket sprog du har i din Firefox - og om det er i søgefeltet eller et andet/andre steder, at Yahoo Search dukker op.